ΕΚΑΣΚ | Να μας προσφέρει συγκινήσεις η νεα περίοδος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/10/2012
   Εν’ όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης στην Κρήτη και πάντοτε σε συνεργασία με τους διαιτητές και κριτές τους αθλήματος, τους οποίους και θεωρούμε αναπόσπαστο μέρος της «οικογένειάς» μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.
                 Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε μια χρονιά γεμάτη από πραγματικές συγκινήσεις και απολαύσεις που μπορεί να μας χαρίσει το άθλημα.
                 Στους χαλεπούς καιρούς που όλοι βιώνουμε, θα ήταν ευχής έργο να επιτύχουμε, αυτό που μέχρι σήμερα δεν κατέστη εφικτό, στο βαθμό που απαιτείται. Μια χρονιά χωρίς «παρατράγουδα», επεισόδια, βιαιότητες και παραβατικές συμπεριφορές. Μια χρονιά που η «οικογένεια» του κρητικού μπάσκετ θα αποδειχθεί περισσότερο συμπαγής και θα προωθήσει μόνο την πρόοδο και το «ευ αγωνίζεσθαι» στις νεότερες γενιές. Αυτό είναι και το χρέος μας. Αυτό πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε.
                 Λάθη και παραλείψεις, πάντοτε θα γίνονται όπου υπάρχουν άνθρωποι. Και κυρίως θα συντελούνται, όπου οι άνθρωποι αυτοί «δουλεύουν». Όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη. Επίσης γνωρίζουμε ότι είναι εύκολο πράγμα η κριτική και μάλιστα η κακοπροαίρετη. Δύσκολη ήταν, και θα είναι πάντοτε, η παραγωγή έργου. Ας βαδίσουμε λοιπόν σε αυτό το δρόμο και ας απομονώσουμε κάθε «σειρήνα» που θα επιβουλευθεί τον αγώνα μας.
 
                 Σας καλούμε όλους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους σ’ αυτή την προσπάθεια καθώς, πιστεύουμε ολόψυχα, «η ισχύς εν τη ενώσει». 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.