Ρέθυμνο Aegean| Ισοπεδωτικό το Ρέθυμνο!Αφιερωμένη στον Ζομπανάκη.

Από άλλο πλανήτη ήταν το Ρέθυμνο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα του και φρόντισε να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Άρη νικώντας με 68-50 . 

Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Τζέι Κόβαν Μπράουν επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα, τη στιγμή που ο Άρης δυσκολευόταν να βρει τον δρόμο προς το καλάθι. 
Στο 6’ η διαφορά ανέβηκε σε διψήφιο αριθμό πόντων (14-4) και στη συνέχεια με κορυφαίους τους Ούρος Ντούβνιακ και Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ πήρε διαστάσεις θριάμβου. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή ήταν τραγικοί επιθετικά με αποτέλεσμα να χάσουν τη συγκέντρωση και στο 30’ το Ρέθυμνο να προηγηθεί με 60-31! 

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το μόνο που κατάφεραν οι "κίτρινοι" ήταν να μειώσουν.


ΑΡΗΣ (Αλεξανδρής): Πάσαλιτς 10 (2), Πελεκάνος 10, Ασημακόπουλος 9 (1), Καραποστόλου 2, Χαρίσης, Μποχωρίδης 8, Σαρικόπουλος 7, Βεργίνης 2, Δήμας 2, Τσακαλέρης.

Αφιερωμένη στον Ζομπανάκη!

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον Άρη, ο Στέργιος Κουφός αφιέρωσε τη νίκη στον Κωστή Ζομπανάκη που σήμερα (21/10) έχει γενέθλια. «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κωστή Ζομπανάκη οποίος είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα και μας βοηθάει πολύ», είπε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας. 
basketnet.gr


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.