ΣΥΔΚΑΚ | Πλουσιο φωτορεπορταζ απο το 30ο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας του ΟΔΚΕ.

Στις 30/9/12 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του τρίτου γκρουπ του 30ου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν στα τρία γκρουπ, σημείωσαν 100% επιτυχία τόσο στις γραπτές εξετάσεις και στο τεστ φυσικής κατάστασης, αποδεικνύοντας έτσι το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο. Εκτός αυτών, άφησαν γι’ άλλη μια χρονιά άριστες εντυπώσεις για την ομοιόμορφη ενδυματολογική τους παρουσία.


Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου και νυν ταμία του ΔΣ της Ομοσπονδίας κο Μιχάλη Μαχαιριανάκη, όπου ήταν ένας απ’ τους διδάσκοντες του τρίτου γκρουπ (μαζί με τους κ.κ. Συμεωνίδη, Κορομηλά & Ζαβλανό). Θα πρέπει να τονιστεί ότι, είναι η πρώτη φορά εδώ κι αρκετά χρόνια που ένα μέλος της ΟΔΚΕ αναλαμβάνει την επιμόρφωση διαιτητών σε σεμινάριο αξιολογημένων διαιτητών, δείγμα της εκτίμησης που απολαμβάνει ο κος Μαχαιριανάκης στο χώρο της διαιτησίας, σε πανελλήνιο επίπεδο.

      Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ
      Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας

    Επιτροπάκης Γεώργιος     Μακρής Παναγιώτης








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.