Ιεράπετρα | Την Πέμπτη στις 19.00,με τον Πολυκράτη.


Η αναμέτρηση του ΑΟ Ιεράπετρας με τον Πολυκράτη μετατέθηκε άλλη μια μέρα και θα διεξαχθεί στις 19:00 στο «Μάρκος Φωνιαδάκης» την Πέμπτη στις 19.00. Οι λόγοι που έγινε αυτή η αλλαγή ήταν για να εξυπηρετηθεί το νησιώτικο σωματείο, καθώς η έλλειψη συγκοινωνίας δεν τους επιτρέπει να ταξιδέψουν από τη Σάμο, οπότε αναγκαστικά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έκανε δεκτό το αίτημα.

Αυτό βέβαια δεν άρεσε στους Ιεραπετρίτες, οι οποίοι δέχτηκαν να βοηθήσουν τον Πολυκράτη στο να αναβληθεί η αναμέτρηση, η οποία ήταν να γίνει πριν δύο βδομάδες στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής. 

Τώρα όμως με αυτή την τροπή ο ΑΟΙ είναι αναγκασμένος να παίξει Πέμπτη και με μόλις δύο μέρες ξεκούρασης να ταξιδέψει την Κυριακή στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Πεντέλη. 
Έτσι, οι καλαθοσφαιριστές του Μαρίνου Γαϊτανάκη θα μπούνε σε μεγάλη ταλαιπωρία, έχοντας μάλιστα και το αρνητικό στοιχείο των ελάχιστων φιλικών αγώνων, μόλις δύο με τον Εργοτέλη, ενώ αντίθετα οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δώσει αρκετά επίσημα ματς τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το θεσμό του κυπέλλου.

Το θετικό όμως είναι ότι την Πέμπτη ο Ιεραπετρίτης τεχνικός θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες και ειδικά στον «άσσο» και τα γκαρντ θα μπορέσει να έχει τις επιλογές που θα ήθελε αφού επιστρέφουν οι Λυκουρίνος, Κολοβός και Κορνιωτάκης, οι οποίοι θα δώσουν στο κατέβασμα της μπάλας και την οργάνωση των επιθέσεων μεγάλη ανάσα και βοήθεια.
anatolh.com
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.