ΣΥΚΚΑΚ | Ανακοίνωση για το τουρνουά "Π.Οικονομάκης".

Ο Σύνδεσμος Κριτών Κρήτης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το Ρέθυμνο Aegean, που αφορούσε το τουρνουά "Π.Οικονομάκης".


Κύριοι,
Καταρχήν θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το αξιόλογο τουρνουά που διοργανώσατε.

Αναγκαζόμαστε όμως να σημειώσουμε την υποτιμητική συμπεριφορά που επιδείξατε προς τα μέλη μας κατά τη διάρκεια του.

Ο Σύνδεσμος μας, λαμβάνοντας υπόψη του την φιλανθρωπική μορφή που είχε το τουρνουά επέδειξε όλη την καλή διάθεση να συμμετέχει σε αυτό.

Για το λόγο αυτό αποδέχθηκε να παίξουν μόνο τρεις κριτές με την ελάχιστη δυνατή αποζημίωση. Ζητήσαμε να μας δικαιολογήσετε μια διαμονή και μας αρνηθήκατε, ενώ ορίσατε τρεις συνεχόμενους αγώνες καθημερινώς, δικαιολογώντας μόνο μία μετακίνηση, αναγκάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους Κριτές μας να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 13:30 έως τις 22:00 το βράδυ υπό συνθήκες αγώνων Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Λόγω του ότι ένας Κριτής δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες συνθήκες, οι Κριτές που συμμετείχαν,  προτιμήσανε αδιαμαρτύρητα να πληρώσουν μόνοι τους τα έξοδα διαμονής τους και κάποιοι την μετακίνηση τους.

Παρόλα αυτά, αντί για ευχαριστώ, όπως αναμέναμε, εισπράξαμε την αδιαφορία και την απαξίωση από την πλευρά του σωματείου σας κάνοντας μας να αισθανόμαστε ως περιθωριοποιημένοι ειδικά μαθαίνοντας ότι παρατέθηκαν δείπνα προς όλους τους εμπλεκόμενους με μόνη απουσία, εκπροσώπους του Συνδέσμου μας.

Ειλικρινά μετά από την τόσα χρόνια καλή συνεργασία μας, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έρθουμε στην δυσάρεστη θέση να στείλουμε την επιστολή αυτή. Όμως δεν μας αφήσατε κανένα περιθώριο για το αντίθετο.

Εμείς γνωρίζουμε τη θέση μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την διεξαγωγή του αγώνα και οφείλουμε ως Σύνδεσμος να προστατέψουμε το κύρος του, απαιτώντας από εσάς τον σεβασμό και την αναγνώριση προς τα μέλη μας, όπως τους αρμόζει.
Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                        Η Γ. Γραμματέας 
Ορέστης  Σμυρνάκης   Μαραγκάκη Ανδρονίκη






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.