Ηράκλειο | Θέλει δανεικό τον γίγαντα Ντιαλλό Άλφα.

Η ιστοσελίδα "cretesports.gr", αναφέρει ότι:
"Ο πολιτογραφημένος Έλληνας από τη Νέα Γουινέα είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Η Ηρακλειώτικη ομάδα έχει ζητήσει τον δανεισμό του υψηλόσωμου σέντερ και στο Ρέθυμνο Aegean βλέπουν θετικά αυτή την προοπτική, αφού επιθυμούν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να είναι πιο έτοιμος την επόμενη σεζόν".

Εμείς από τις πληροφορίες που συλλέξαμε από το διαδίκτυο για τον αθλητή αναφέρουν:
Ντιαλλό Άλφα Αγκιμπού Φασέγκας (Alfa Agkimpou Ntiallo Fasengas) 

Αποκτήθηκε το 2010 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Γεννήθηκε 13/10/1992 στη Γουινέα. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του από τη Γουινέα. Ήρθε στην Ελλάδα το 2009 και μόνο μιλώντας γαλλικά. Έχει αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο και είναι πλέον επιλέξιμος για να παίξει για την Ελλάδα. 
Εδώ αναφέρεται ότι κάποιοι φώναζαν για την εγκυρότητα των χαρτιών που κατατέθηκαν στο υπουργείο εσωτερικών.
Κατάφερε να μάθει ελληνικά και αγγλικά κατοικώντας  στη Λάρισα.

Αγωνίστηκε στις μικρές Εθνικές  κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Έχει ύψος 210 εκατοστά και έχει άνοιγμα φτερών 227 εκατοστά!! Εκτός από αυτό το κατακόρυφο άλμα του φέρεται να είναι  72cm.  

Ο Fasengas ήρθε σε πρώτη επαφή »με το πορτοκαλί μπάλα ήρθε όταν ήταν σχεδόν 17ετων! Μπορείτε να πείτε ότι το 17 είναι πολύ γέρος για να αρχίσει να παίζει μπάσκετ. 

Αλλά εδώ είναι ένα άλλο όνομα που μπορεί να έχετε ακούσει και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα 18: Γιάννης Μπουρούσης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.