ΕΚΑΣΚ | Το πρόγραμμα των Ανδρών ΕΚΑΣΚ (α΄γύρος).

Δείτε τις ημερομηνίες και ώρες του πρώτου γύρου στο πρόγραμμα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, που σύντομα θα βρίσκεται δεξιά στο site του kritikobasket.gr, στο boxMatchCenter .


Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα αποτελέσματα, βαθμολογίες, πρόγραμμα, υπάρχει και η δυνατότητα στο boxMatchCenter, να δείτε βίντεο, φωτογραφίες, τα φύλλα αγώνα, καθώς και τους ορισμούς διαιτητών -κριτών.

Το Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ ξεκινά το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Όλες θα συναντηθούν όλες μεταξύ τους (9 αγωνιστικές σε κάθε γύρο) σε διπλούς αγώνες πούλ (σύνολο 18 αγωνιστικών).

Β Φάση
Στη φάση αυτή προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες και θα συναντηθούν μεταξύ τους στις τρεις (3) νίκες όπως παρακάτω , συνυπολογίζοντας τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων της κανονικής περιόδου.
1-4 , 3-2

Γ Φάση
Στη τελική Φάση προκρίνονται οι νικήτριες ομάδες της Β Φάσης και θα συναντηθούν μεταξύ τους στον τελικό.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες επί της αντιπάλου, συνυπολογίζοντας τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων της κανονικής περιόδου.

Η πρωταθλήτρια ομάδα θα ανέλθει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΚ.Το πρόγραμμα αναλυτικά.....Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.