ΕΟΚ | Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Α2.

Τελείωσε πριν από λίγο η συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ ανάμεσα στους εκπροσώπους της Α2 κ.κ Παπακυριάκη και Σμυρνιώτη με τον Κο Κόνιαρη παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας Κου Γιώργου Βασιλακόπουλου.
Θέμα συζήτησης ήταν το οικονομικό, γεγονός που καίει όλα τα σωματεία της κατηγορίας, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τον τακτική επιχορήγηση που οφείλεται στα σωματεία από την περίοδο 2010-2011.

Αρχική πρόταση των σωματείων προς την ομοσπονδία ήταν να υπάρξει υποστήριξη μέσω μιας κεντρικής χορηγίας κάτι το οποίο δεσμεύτηκαν να συζητήσουν εκ νέου σε συνάντηση που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 27/9 στην ομοσπονδία ανάμεσα στους εκπροσώπους της Α2 και τους ανθρώπους της ΕΟΚ.

Επίσης συζητήθηκε και αναμένεται να αλλάξει ο τρόπος των οδοιπορικών (μετακινήσεων) καθώς πρόταση των σωματείων είναι να υπάρξει μια κεντρική διαχείριση μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου που θα αναλάβει τις μετακινήσεις των ομάδων, θέμα για το οποίο επίσης ανανεώθηκε το ραντεβού για τις 27/9.

Όσο αφορά τον φλέγον θέμα της επιχορήγησης κλείστηκε ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη ώστε να βρεθεί μια τελεσίδικη λύση σε αυτό το μακροχρόνιο πρόβλημα.
"basketworld.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.