Ακαδημίες μπάσκετ Ανδρογέα | "Ελάτε να παίξουμε".

Ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα οι προπονήσεις των Ακαδημιών μπάσκετ, του "νέου Ανδρογέα" στο 19ο Δημοτικό σχολείο, με είσοδο από την οδό Νείλου Δαμείλα, επί της Λ.Κνωσσού.
Ο σύλλογος που γύρισε σελίδα , ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για την επανίδρυση του νέου Ανδρογέα εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στο τμήμα μπάσκετ, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες , με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη ευγενούς  άμιλλας ανάμεσα στα παιδιά, προσφέροντας την εμπειρία μέσα από τα αγωνιστικά τμήματα, "παίζω  και χαίρομαι γι αυτό που κάνω, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η νίκη".

Να τονίσουμε ότι τις "τύχες" των Ακαδημιών της ομάδος, έχει αναλάβει ο έμπειρος προπονητής-γυμναστής Δημήτρης Κασαπίδης, ο οποίος θα δημιουργήσει ανδρικά και  γυναικεία τμήματα, που θα συμμετε΄χουν στα μικρά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ. Δίπλα του έχει μαζί του (στα γυναικεία τμήματα της ομάδας), τον πρώην παίκτη τον Δημήτρη Παγωνίδη, που έχει παίξει πολλά χρόνια στην αντρική ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του νέου Δ.Σ. και  μετά από πολλά χρόνια θα υπάρχει παύση λειτουργίας του ανδρικού τμήματος για ένα έτος.
Δείτε πολλές φωτογραφίες από τις προπονήσεις των Ακαδημιών του Ανδρογέα.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.