ΟΦΗ | Ανακοίνωσε Α.Πετράκη, θέλει Βουκαντίνοφ και Κιτσούλη ο Τακιανός.

Η Επιτροπή Μπάσκετ καλωσορίζει στον ΟΦΗ τον Αλέξη Πετράκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στον σύλλογο από όπου ξεκίνησε την αθλητική σταδιοδρομία του.
Ο Αλέξης Πετράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11-4-1987, αγωνίζεται στην θέση "1" και ξεκίνησε το Μπάσκετ στον ΟΦΗ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2004 αγωνιζόμενος με την ομάδα στην Γ Εθνική, συμμετέχοντας συγχρόνως στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων. Συνέχισε το 2005 στην Α2 με την συνένωση ΟΦΗ / Ηράκλειο και μετά αγωνίσθηκε στον Δούκα (Α2 και Β Εθνική), Νήαρ Ηστ (Α2) και ΟΑΑ Ηράκλειο (Γ και Β Εθνική).
Ο Αλέξης Πετράκης μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ανέφερε :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Μια ιστορική ομάδα τόσο για την πόλη μας όσο και στον εν γένει χώρο και με μεγάλη δυναμική και κόσμο που την στηρίζει, ενώ η διοίκηση της είναι πάντα κοντά της. Έχουμε ένα πολύ έμπειρο προπονητή με διακρίσεις που πιστοποιούν την δουλειά του και με τις κατάλληλες προσθήκες πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον αρχικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία και με σκληρή και μεθοδική δουλειά ίσως κάνουμε την υπέρβαση. ”

Θέλει Βουκαντίνοφ και Κιτσούλη ο Τακιανός.

Ο Ιβάν Βουκαντίνοφ
Από την στιγμή που ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Φώτη Τακιανό, ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να φέρει στο Ηράκλειο αρκετούς παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΚΑΟΔ όπου πέτυχε πανηγυρική άνοδο με την ομάδα της Δράμας στην Α1.

Έτσι στο στόχαστρο είναι οι Βασίλης Κιτσούλης και Ιβάν Βουκαντίνοφ οι οποίοι αποτέλεσαν τα "βαριά" όπλα στο οπλοστάσια του Τακιανού την σεζόν 2010-2011.

Ο 29χρόνος Βασίλης Κιτσούλης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με τον ΚΑΟΔ ενώ την χρονιά της ανόδου και στο πρωτάθλημα της Α2 είχε σε 29 αναμετρήσεις 340 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε 117 ριμπάουντ και 36 ασίστ αποτελώντας τον φυσικό ηγέτη των Δραμινών.

Όσο αφορά τον 31χρόνο Σέρβο γκαρντ την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Ουγγαρία και την Κετσκεμέτι, ενώ στην Ελλάδα εκτός από τον ΚΑΟΔ, έχει συνεργαστεί με τον Φώτη Τακιανό και στον ΑΓΟΡ, ενώ έχει περάσει και από την Ολύμπια Λάρισας και Καβάλα.

Την περσινή σεζόν στην Ουγγαρία είχε 1,5 πόντο μ.όρο σε 22 παιχνίδια.

Στον ΟΦΗ υπάρχει η πρόθεση από την Επιτροπή Μπάσκετ να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά οι Καραδολάμης, Μπαλάφας και Τσερκιτζόγλου αλλά τις τελικές αποφάσεις για τους τρείς παίκτες θα της λάβει ο Φ. Τακιανός.


Κυκλοφορούν τις επόμενες ημέρες τα διαρκείας

Με κεντρικό σύνθημα «ΟΦΑΡΑ σ΄αγαπάω παντού σε ακολουθάω» μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Επιτροπή μπάσκετ της κρητικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε  ότι  έχει αποφασιστεί να εκδοθούν 500 κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το κάθε διαρκείας θα κοστίζει μόλις 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ για τα διαρκείας:

«Ο ΟΦΗ ξεκίνησε φέτος δυναμικά σε όλους τους τομείς. Επιτροπή Μπάσκετ που συνδυάζει την εμπειρία με την φρεσκάδα. Προπονητής που το μέχρι σήμερα έργο του μας γεμίζει προσδοκίες . Και τώρα Κάρτα Διαρκείας – Αμπονέ κομψοτέχνημα … με αποτυπωμένα τα στιχάκια «ΟΦΑΡΑ σ’ αγαπάω, παντού σ’ ακολουθάω για σένα έχω χάσει το μυαλό και ας φάγαμε ξενέρες στις δύσκολες σου μέρες … εμείς θα είμαστε για πάντα εδώ»
"sporfm.gr-ofibc.gr-basketworld.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.