ΣΥΔΚΑΚ | Δείπνο, παρέα με την ΕΚΑΣΚ.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου μας κι οι αξιολογημένοι διαιτητές διοργάνωσαν δείπνο, κατά το οποίο «εορτάσθηκε» η ολοκλήρωση όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου 2011-12. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 20/7 στο café-bar “Φοίνικες”, στο Αρκαλοχώρι.


          Στο δείπνο παρευρέθηκε η πλειοψηφία των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ, αλλά και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Η όλη βραδιά αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία γνωριμίας και σύσφιξης σχέσεων ανάμεσα στα μέλη των διοικήσεων Ένωσης και Συνδέσμου. 
Σε πολύ φιλικό κλίμα - ανάμεσα στις γαστριμαργικές δημιουργίες του συναδέλφου κου Μπορμπαντωνάκη - ανταλλάχθηκαν απόψεις, τόσο για το θέμα της οικονομικής εκκρεμότητας προς τους διαιτητές (όπου διαφαίνεται να οδεύει το ζήτημα προς οριστική συμφωνία), όσο και για τα επικείμενα πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η Ένωση.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.