ΟΦΗ | Κρίνεται το μέλλον του .Ανοικτή πρόσκληση για διάλογο σε όλους

Καθοριστικές για τις μετέπειτα εξελίξεις στην ομάδα της πόλης μας, που βρίσκεται στην μεγαλύτερη τη τάξη Εθνική κατηγορία, είναι οι μέρες που διανύουμε, μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου, που λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στα εθνικά πρωταθλήματα.
Τα “μηνύματα”, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για την κρητική ομάδα.Κατ αρχήν, παρά αρχική εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος από μπασκετικούς Ηρακλειώτες παράγοντες να βοηθήσουν τον σύλλογο στη νέα προσπάθεια στην Α2, αυτοί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον...στα οικογενειακά τους και εφ οσον δεν υπάρχει αποτέλεσμα,ίσως αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον. 

Περυσινάκης, Τούλης, Χαρωνίτης, Λυριτζάκης από το “Ηράκλειο” σε πρόσφατη σύσκεψη με στελέχη του ΟΦΗ, εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν τον ΟΦΗ αλλά όχι να εισέλθουν στην επιτροπή της ομάδας.

Η οικογένεια Ξημέρη όπως από τον Μάιο είχε ανακοινώσει δεν μπορεί από μόνη της να στηρίξει ξανά το τμήμα μπάσκετ και μέχρι τώρα στην έκκληση της για βοηθεια μόνο παράγοντες-φίλοι του “Ηράκλειο” εκδήλωσαν επιθυμία να βοηθήσουν τον ΟΦΗ να μείνει στην Α2 :.
“Δεν μιλάμε για ποσά ποδοσφαίρου. Με μπάτζετ περίπου 120.000 ευρώ η ομάδα μπορεί να μείνει στην Α2 αλλά κανένας φίλος του ΟΦΗ, εκτός από έναν χορηγό μας στην οδό Εφόδου, δεν έχει ενδιαφερθεί. Οταν η ομάδα πέσει στο τοπικό το μόνο που θα κάνουν κάποιοι είναι να βρίζουν” δηλώνει με δικαιολογημένη πίκρα στην "Εφ Πατρίς", ο υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος Μάνος Ξημέρης


Ανοικτή πρόσκληση για διάλογο σε όλους όσους από το 1983 μέχρι και σήμερα βοήθησαν έμμεσα ή άμεσα το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ κάνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο οποίος ακόμα αναζητά τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 25/7 στις 7μ.μ. στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση-πρόσκληση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάνει ανοικτή πρόσκληση για διάλογο σε όλους όσους βοήθησαν το Τμήμα Μπάσκετ άμεσα ή έμμεσα από το 1983 (από εποχής Διοίκησης του αείμνηστου Λευτέρη Λυγερού) έως και σήμερα.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή και απευθύνεται σε φίλους του Μπάσκετ, πρώην παράγοντες που το υπηρέτησαν, πρώην Γενικός Αρχηγούς του Σωματείου, πρώην Μπασκετμπολίστες, πρώην προπονητές, πρώην Προέδρους Επιτροπών Μπάσκετ, πρώην Μέλη Επιτροπών Μπάσκετ, πρώην Διαιτητές και γενικά φίλους και μέλη του Σωματείου που για διαφόρους λόγους έχουν αποστασιοποιηθεί.

Η συζήτηση θα είναι ανοικτή και θα αφορά το παρόν και το μέλλον του Μπάσκετ, όπου σήμερα μετά από πολλά χρόνια η ομάδα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Στην σύσκεψη αυτή θα πρέπει να αρθούν τυχόν παρεξηγήσεις, να αποκατασταθούν τυχόν αδικίες και μέσα από εποικοδομητικό διάλογο να ληφθούν σωστές αποφάσεις για το καλό του Μπάσκετ αλλά και γενικά του Σωματείου.

Δεν στέλνουμε ατομικές προσκλήσεις γιατί πιθανόν να ξεχαστεί κάποιος.
Επαναλαμβάνουμε ότι η πρόσκληση είναι ειλικρινής και ανοικτή.
Δεν αποκλείουμε κανένα.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93 γήπεδο ΟΦΗ, στις 25/7/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.