Ηράκλειο | Β.Ράλλης :" Όλοι θέλουμε το καλό του συλλόγου".

Προφητικός ο νεαρός τεχνικός του Ηρακλείου Β.Ράλλης, που είχε δηλώσει μέσω facebook την απομάκρυνσή του (πατήστε εδώ για όλη την ανάρτηση) και είχε αφιερώσει ένα γνωστό τραγούδι, τονίζοντας στον επίλογο της ανακοίνωσης του:

"Εις το επανιδείν φίλοι μου....
Για αυτούς που τους βάλαμε ΣΠΙΤΙ μας και μας έκαναν και έξωση, τους αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι, ούτως η άλλως δεν αξίζει καν αναφορά".

...Γύρισε λοιπόν ο καιρός και ο επανακάμψας,τεχνικός του Ηράκλειο μιλώντας στο basketblog.gr ήταν λακωνικός: "Πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές καταλάβαμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν γίνει. Όλοι θέλουμε το καλό του συλλόγου. Στόχος μας τη νέα σεζόν είναι να παλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα που υπάρχουν στις ακαδημίες".

Σε ότι αφορά τους παίκτες, θα γίνουν κινήσεις για την παραμονή του περσινού κορμού ενώ παράλληλα θα προωθηθούν αρκετοί έφηβοι και παίδες.

Επίσης ο Γιώργος Μπιτζάνης δεν θα είναι φέτος βοηθός του κ. Ράλλη στο ανδρικό αλλά θα είναι προπονητής των παιδικοεφηβικών τμημάτων του συλλόγου.Ο ικανός προπονητής (που ακούγεται ότι είχε και από άλλη ομάδα της πόλης μας πρόταση), θα έχει συνεργάτη, τον Γ.Kυριάκογλου και τον Μ.Πετράκη στα παιδικά τμήματα του συλλόγου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ,ALLEZ-RETOUR!