ΕΚΑΣΚ | Φτωχότερος ο αθλητισμός με την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη.

Συλληπτήρια  ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης για τον απρόσμενο θάνατο του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη.

Όπως είναι γνωστό ο Απόστολος Παπουτσάκης απεβίωσε σήμερα στις 7:00 το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου σε ηλικία 60 ετών έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Η κηδεία του θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης στη Χερσόνησο.

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

ΕΚΑΣΚ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/7/2012

Το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια  του  εκλιπόντος Πρόεδρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Παπουτσάκη Απόστολου.

            Ο εκλιπών ήταν ένας σπουδαίος μαχητής του αθλητισμού και έχει αφήσει ισχυρό το αποτύπωμα του στο ποδόσφαιρο της Κρήτης και της χώρας γενικότερα. Είναι βέβαιο ότι ο αθλητισμός γίνεται φτωχότερος με την απώλεια του Αποστόλου Παπουτσάκη.   
           
 Η Ένωση αποφάσισε αντί στεφάνων να καταθέσει το ποσό των 100 € στο Ίδρυμα Ηλιαχτίδα
Επιτροπή μπάσκετ Εργοτέλη

"Η επιτροπή μπάσκετ του "Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ" εκφράζει την βαθιά οδύνη και τα συλλυπητήρια της για τον αδόκητο χαμό του προέδρου του "ΕΡΓΟΤΕΛΗ" Απόστολου Παπουτσάκη.
Καλό ταξίδι πρόεδρε".


Ερασιτέχνης ΟΦΗ | ''Καλό σου ταξίδι φίλε Απόστολε…''

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η, στο ξαφνικό άκουσμα θανάτου του Προέδρου Π.Α.Ε - Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης, Απόστολου Παπουτσάκη, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1)  Να εκφράσει τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην Π.Α.Ε- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

2)  Να παραβρεθεί αντιπροσωπεία στην νεκρώσιμη ακολουθία.

3)  Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό, αντί στεφάνου, σε ίδρυμα της πόλης.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης ήταν ο άνθρωπος που με το ήθος του, την ειλικρίνειά του και την κοινωνική του προσφορά, τόσο στον αθλητικό χώρο, όσο και στον κοινωνικό στίβο, βοήθησε τα μέγιστα.

Εμείς τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια στο Σωματείο. Για όλους εμάς θα μείνει αξέχαστος και θα τον θυμόμαστε έτσι όπως τον γνωρίσαμε.

Οι οικείοι του θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την κληρονομιά ανθρωπιάς που τους αφήνει.

Καλό σου ταξίδι φίλε Απόστολε…..

Δ.Σ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Φ.Η.».


ΘΡΗΝΕΙ το Ηράκλειο

Συγκλονισμένη η οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α από την αδόκητη απώλεια του συμπολίτη μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ. Το ήθος, η σοβαρότητα, η ανυπόκριτη συμπεριφορά και η ανιδιοτελής προσφορά του στην κοινωνία και στον αθλητισμό ειδικότερα, θα μείνουν άσβεστα στη μνήμη μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ηρόδοτος μπάσκετ | Με πάθος προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο στον αθλητισμό.


Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Απόστολου Παπουτσάκη, Προέδρου του «ΕΡΓΟΤΕΛΗ» ,που με πάθος προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο στον αθλητισμό.
                                               
Το Δ.Σ.  αποφάσισε αντί στεφάνων να καταθέσει ποσό στο Ίδρυμα «Χαμόγελο του παιδιού».

            Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


Συλλυπητήρια από τον Περιφερειάρχη

Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη έστειλε στην οικογένεια του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
"Ο πρόωρος θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη έχει προκαλέσει θλίψη και οδύνη στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο. Ήταν ένας χρήσιμος άνθρωπος για την Κρήτη, ένας καλός οικογενειάρχης, και ένας άξιος αθλητικός παράγων που βοήθησε τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Αιωνία του η μνήμη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης".

Συλλυπητήριο μήνυμα από το Λευτέρη Αυγένακη


"Θλίψη προκαλεί σ' όλους μας ο ξαφνικός θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη. Η απουσία του αποτελεί πλήγμα για ολόκληρη την κοινωνία του Ηρακλείου, για το χώρο του αθλητισμού. Ο Απόστολος Παπουτσάκης, αποτέλεσε ένα σύμβολο του τόπου μας, καθώς με την ανάληψη της διοίκησης του Εργοτέλη προσπάθησε να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενίσχυση της ομάδας του, να προσφέρει στην Κρήτη, στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο και να προάγει το συλλογικό πνεύμα.
Ήταν ένας άνθρωπος, αγωνιστής, βιοπαλαιστής, με ευαισθησίες που ήξερε να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει, ένας άξιος τιμονιέρης του αθλητισμού. Ένας άνθρωπος πράος, έντιμος, χαμογελαστός, με όραμα και διάθεση για δουλειά. Σήμερα όλο το Ηράκλειο θρηνεί την απουσία του γιατί ήταν από τους ανιδιοτελείς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού που θυσιάζονταν για « την ομάδα», « τη συλλογικότητα», την «Πατρίδα». Θα μας λείψουν το χαμόγελό του, η αγωνιστικότητά του, η μεθοδικότητά του και η τυφλή αφοσίωσή στον Εργοτέλη. Οι αγώνες του Απόστολου Παπουτσάκη αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας .
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Παπουτσάκη αλλά και στην αθλητική, ποδοσφαιρική του οικογένεια, τον Εργοτέλη".

Συλλυπητήρια από το δήμαρχο Ηρακλείου

"Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του φίλου Απόστολου Παπουτσάκη. Η προσφορά του προς την πόλη μας και στον επιχειρηματικό τομέα ήταν σημαντική.
Ιδιαίτερα στον αθλητικό τομέα το κενό του θα είναι δυσαναπλήρωτο αφού κατάφερε και επανέφερε στο επαγγελματικό αθλητισμό τις αρχές και τις αξίες. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χρώμα που σκεπάσει".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.