ΕΟΚ | Εθνική Νέων, με Σ.Μοτσενίγο για "φίλημα".

Συνεχίζοντας την πολύ καλή του παρουσία με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας Νεων στο διεθνές τουρνουά «V. De Silvestro-B. Meneghin»που διεξήχθη στην Ιταλία απο 28-30 Ιουνίου, ο Σ.Μοτσενίγος  του Ρέθυμνο Aegean

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε μία νίκη και δύο ήττες με τον νεαρό άσσο του Ρέθυμνο Aegean να σημειώνει 37 πόντους οντας ένας από τους τρεις κορυφαίους σκόρερ του της Εθνικής Νεων, μαζί με τους Λαρεντζάκη και Αντώνακη.

Ο  Μοτσενίγος ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής, στην μοναδική νίκη της στην διοργάνωση με 81-73 επί της Κροατίας, σημειώνοντας 27 πόντους. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Μοτσενίγος, στην ήττα με 75-65 από τους Γάλλους (πέτυχε 2 πόντους), ενω είχε σαφώς καλύτερη παρουσία στην νέα ήττα από τους διοργανωτές Ιταλούς (75-66), πετυχαίνοντας 8 πόντους. 

Η Εθνική Νέων επέστρεψε την Κυριακή το πρωί στην Ελλάδα και θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (12-22/7, Σλοβενία) στην Αθήνα και στη συνέχεια θα πάρει μέρος σε τουρνουά στη Γαλλία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.