Ρέθυμνο Aegean | Ανακοίνωσε Αγγελόπουλο.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις του Ρεθύμνου και από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας. 

Ο έμπειρος παίκτης, που τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της Καβάλας, άφησε θετικές εντυπώσεις στον Στέργιο Κουφό, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Έτσι, η κρητική ομάδα ήρθε σε συμφωνία και σήμερα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Νίκο Αγγελόπουλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Αγγελόπουλο (28 ετών, 2.05μ., power forward), για ένα χρόνο''.

Ξεχωρίζει ο Σ.Μοτσενίγος, με την Εθνική Νέων Ανδρών 
Στην Β’ φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών της Σλοβενίας ρίχνεται σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αντιμετωπίζοντας την Γερμανία (19.30), ενώ στον όμιλο ακόμη θα αντιμετωπίσει τη Σερβία (17/7, 21.45) και τη Γαλλία (18/7, 21.45).

Η Εθνική μας ομάδα με ηγέτη της τον Σπύρο Μοτσενίγο κατέκτησε την 2η θέση του ομίλου της στην Α’ φάση με δύο νίκες επί Ουκρανίας (89-86) και Εσθονίας (91-69) και μία ήττα στο φινάλε από την Ρωσία (64-66). Ο γκαρντ του Ρέθυμνο Aegean δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στα τρία παιχνίδια της Α’ φάσης αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σκοράροντας 48 πόντους. Πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας στην Α’ φάση του Πανευρωπαϊκού ήταν ο Λαρεντζάκης με 59 πόντους, ενώ στην 3η θέση ακολούθησε ο Αντωνάκης. Ο Μοτσενίγος είχε πολύ καλή παρουσία και στα τρία παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας, όντας ο ηγέτης της, πραγματικά στο παιχνίδι με την Ρωσία που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της με 17 πόντους. Ο Μοτσενίγος θα μπορούσε  να είναι ακόμη και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Κώστα Μίσσα στην Α’ φάση, αλλά η μικρότερη συμμετοχή του στην άνετη νίκη επί της Εσθονίας δεν του το επέτρεψαν.

Όπως και να έχει πάντως, ο νεαρός γκαρντ του Ρέθυμνο Aegean δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και σίγουρα έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, οι οποίοι έχουν επενδύσει πάνω του.
basketblog.gr-.cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.