Ρέθυμνο Aegean | Συνεχίζει να πετά με τα φτερά της AEGEAN .

Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι συνεχίζει να πετάει με τα φτερά της AEGEAN AIRLINES  στα ταξίδια της στην Α1 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η Διοίκηση της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Θεόδωρο και Ευτύχιο Βασιλάκη για την αγάπη και την υποστήριξη τους στην ομάδα μας, για 5η συνεχόμενη χρονιά, και ευχόμαστε να γιορτάσουμε μαζί ακόμα υψηλότερες επιτυχίες με τα φτερά της AEGEAN.


Με ηγέτη το Μοτσενίγο στους «8» του Ευρωμπάσκετ η Εθνική Νέων.Δηλώσεις στη fibaeurope.tv (+vd)




Ο Σπύρος Μοτσενίγος, τρίτος σκόρερ της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, είπε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ομάδα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ αλλά τους διαψεύσαμε. Το κλειδί (σ.σ. στον προημιτελικό) θα είναι η περιφερειακή άμυνα. Εχουν πολύ καλούς γκαρντ, με καλό σουτ, ντράιβ… Αν τους περιορίσουμε θα γίνει κλειστό παιχνίδι».

Κλέβει την παράσταση ο Ντιόντε Κρίστμας στο Summer League του NBA
 Ο 1ος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ρέθυμνο Aegean, εντυπωσιάζει με τις εμφανίζεις του στα Summer League του ΝΒΑ και δείχνει έτοιμος να υπογράψει ένα συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ δοκιμάζει την τύχη του με την φανέλα των Σέλτικς και κυριολεκτικά έχει κλέψει την παράσταση στο summer league στο Ορλάντο. Μάλιστα, το αμερικανικό ESPN κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον 25χρονο γκαρντ και τις εμφανίσεις του.
Ο Tyronn Lue, βοηθός του Ντοκ Ρίβερς στην τεχνική ηγεσία των Σέλτικς, δήλωσε για τον Κρίστμας: «Πιστεύω πως του αξίζει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Του έχω πει πως είναι τρομερός σκόρερ και ξέρω πως μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι με οποιονδήποτε τρόπο. Ξέρει να πασάρει, να αμύνεται και να μαζεύει ριμπάουντ. Σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί ως τώρα είναι πάντα ο καλύτερος παίκτης».
Ο Ντιόντε Κρίστμας έχει ως τώρα στο summer league, 12,2 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ σε ματς κόντρα στους Θάντερ σημείωσε νταμπλ-νταμπλ (10 πόντους, 10 ριμπάουντ).

Στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ο Ζακ Ράιτ
Μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις της περασμένης σεζόν με Ρέθυμνο Aegean (13,5 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ κατά μέσο όρο) και τη Τσιμπόνα, ο Ζακ Ράιτ βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, έχοντας βέβαια και στα χέρια του βοσνιακό διαβατήριο. Τελικά ο 27χρονος εκρηκτικός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.
Στη Ρωσική ομάδα προπονητής είναι ο Γιούρι Ζντοβς, έχοντας ως βοηθό το Στέφανο Δέδα (πρώην τεχνικό του ΟΦΗ), αδελφό του Γιώργου Δέδα που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.