Εργοτέλης | «Κόλπο γκρόσο» με 3 μεταγραφές και "ατσαλώνεται".

 Δυναμικά ξεκίνησε τον φετινό σχεδιασμό ο Εργοτέλης.Σε ένα μίνι μπαράζ κινήσεων, ο Εργοτέλης, φαίνεται πως κλείνει τρεις παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ τους "κιτρινόμαυρους" στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.


Ο Λόγος για τους Γ.Καραλή, Ανδρέα Ξενάκη και Δημήτρη Σταθάκη.Και οι τρεις είναι έτοιμοι να φορέσουν τη "κιτρινόμαυρη" φανέλα χωρίς να αλλάξει σημαντικά την οικονομική του πολιτική ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ κ.Βαγγέλης Γιανουλάκης.
Επίσης οι παράγοντες του Εργοτέλη έχουν πάρει την διαβεβαίωση από τους Βαρνάβα και Τσαμπά, που πέρυσι πριν την ώρα τους είχαν σταματήσει για οικονομικούς λόγους, ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα. 


 Ο Εργοτέλης  ενισχύει τη φροντ λάιν του αποκτώντας (αναμένονται τα τυπικά σήμερα) τον Γιάννη Καραλή, που είδε...φως και.... βγήκε, μένοντας ελεύθερος από το Ηράκλειο.
Οι επαφές είχαν αρχίσει καιρό τώρα, αλλά οριστικοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες, μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής μπάσκετ κ.Β.Γιανουλάκη, με  έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ηράκλειο.
Ο Γιάννης Καραλής  (11/07/80), έχει ύψος 2.01μ και παίζει στις θέσεις “4” και “5”. 
Γεννήθηκε στην Ρουμανία και έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Σπόρτιγκ Τρικάλων. Στο τοπικό έπαιξε με  τους Πελασγούς Μεγάλων Καλυβίων. Συνέχισε στην ΔΑΦΝΗ Χαϊδαρίου (Γ’ Εθνική), στον ΑΣ Τρικάλων (Γ’ και Β’ Εθνική) και επόμενος σταθμός για 3 χρόνια ήταν στην Ιεράπετρα.
Από τον Ιούλιο του 2009, είναι κάτοικος Ηρακλείου,  βοηθώντας κάτω από την ρακέτα την ομάδα του Ηράκλειο, καθιστώντας τον, έναν από τους "ακρογωνιαίους λίθους", της ομάδας.
O Γιάννης Καραλής, (που έχει πλέον οικογένεια εδώ), είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για την αγωνιστικότητα, το ήθος και για τον καλό του χαρακτήρα μέσα και έξω από το γήπεδο.

 Ο Ανδρέας Ξενάκης  έχει δεχτεί πρόταση από τον Εργοτέλη και περιμένουν απάντηση μέχρι σήμερα.
Ο Ανδρέας Ξενάκης γεννήθηκε στις 1-6-81 στο Ηράκλειο Κρήτης , έχει ύψος 1.95, παίζει στις θέσεις 2-3 και είναι απόφοιτος της Λογιστικής των ΤΕΙ Αιγάλεω.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρόδοτο συνέχισε στο “Ηράκλειο” (Α1)και στον Μίνωα και από το 2001 λόγω σπουδών αγωνίσθηκε σε ομάδες εκτός Κρήτης,  Ξυλόκαστρο – Έσπερος Καλλιθέας – Αρκαδικός, έπαιξε για ένα χρόνο στην  Ιεράπετρα, στην συνέχεια στην  Λιβαδειά και στην Κηφισιά, η οποία ανέβηκε στην Β’ Εθνική.Πρόπερσι αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ, βοηθώντας τον σημαντικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και πέρυσι στο Ηράκλειο.
Διαμένει πλέον με την οικογένειά του εδώ, έχοντας και ένα μικρό παιδί.

Τέλος από χθες το βράδυ έδωσαν τα χέρια ο Β.Γιανουλάκης με τον πατέρα του παίκτη Δ. Σταθάκη (19, θέση2-3, 1.88)  που μετά από τα μπλε του Χερονάσσιου, Αιγάλεω και Ηροδότου, θα φορά "κιτρινόμαυρα".
Ο νεαρός παίκτης, έχει όλα τα εχέγγυα για αξιοπρόσεκτη καριέρα, αλλά για δικούς του λόγους δεν τα κατάφερε (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) να το αποδείξει.Ο "μαιτρ" παρόμοιων περιπτώσεων Γ.Μακράκης, πιστεύουμε ότι θα δώσει άλλη ώθηση στον παίκτη.


Ολοκληρώνοντας, να τονίσουμε, οτι υπάρχει ενδιαφέρον και απο τις τρείς ομάδες του Ηρακλείου, για τον Α.Πετράκη του Ηράκλειο, αλλά ο παίκτης, εχει εκδηλώσει την επιθυμία, να ολοκληρώσει τις σπουδές του (εκτός νησιού).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τσούκου τσούκου, καλή ομάδα θα φτιάξει ο Εργοτέλης με ψίχουλα!