Ηράκλειο | Αποχαιρέτησε ο Χρήστος Χαρίσης

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου, επιστρέφει στην Αθήνα.
Ο Χρήστος Χαρίσης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου. Ο έμπειρος αμυντικός μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην ομάδα που τον ανέδειξε, επιστρέφει στην Αθήνα, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμη το αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. 

Ο Χαρίσης αποχαιρέτησε συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο και ανθρώπους της ομάδας, κάνοντας και επίσημα γνωστή μια απόφαση, που  την είχε λάβει εδώ και καιρό. 

Οι οικονομικές δυσκολίες στο Ηράκλειο, αλλά και το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε πατέρας, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέαστατο κοριτσάκι, τον αναγκάζουν να εγκαταλείψει την Κρήτη. 

Η απώλεια του Χαρίση δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στην περιφέρεια της ομάδας του Βασίλη Ράλλη, ο οποίος καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του μέχρι πρότινος ηγέτη της ομάδας του.

Αλλωστε και στο Ηράκλειο όλα είναι ρευστά, ενώ οικονομικά ο σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει να κάνει μια προσπάθεια, όπως αυτή που επιχείρησε την τελευταία σεζόν.
cretalive.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.