ΕΚΑΣΚ | Οι εκλογές για το νεο Δ.Σ.

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από τα σωματεία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, στα γραφεία της Ένωσης.

Με αισθητή την απουσία του τοπικού τύπου για ένα τόσο σημαντικό γεγονός, τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ., με τον Μπάμπη Μακράκη, να αναλαμβάνει να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της διοίκησης Μ.Δασκαλάκη.

Στις εκλογές ο Μανόλης Σκεπασιανός και ο Μπάμπης Μαρκάκης, ήταν αυτοί οι οποίοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, με τον Στάυρο Καρλή να αναδεικνύεται τρίτος.

Το παρών στις εκλογές έδωσαν εκπρόσωποι από 19 σωματεία, σε σύνολο 23 της δύναμης της ΕΚΑΣΚ. 

Στις εκλογές βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο και σε σύνολο 18 ψήφων, ο Μανόλης Σκεπασιανός έλαβε το απόλυτο των ψήφων (18), μία περισσότερη από τον Μπάμπη Μαρκάκη ο οποίος πήρε 17.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1. Σκεπασιανός Μανόλης (ΟΑ Χανίων) 18
2. Μαρκάκης Μπάμπης (ΟΑ Ηράκλειο) 17
3. Καρλής Στάυρος (Ηρόδοτος) 14
4. Τζανάκης Μανόλης ( Εργοτέλης) 12
5. Πασχαλίδης Γιώργος (Ηρόδοτος) 11
6. Γιαννουλάκης Βαγγέλης (Εργοτέλης) 10
7. Δέλτσος Απόστολος (Φιλαθλητικός) 10
8. Πετρίδης Νίκος (ΟΦΗ) 10
9. Λαμπράκης Μιχάλης (ΑΣΑ Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου) 9
10. Περδικάκης Παντελής (Σητειακός) 9
11. Καλαϊτζάκης Γιάννης (ΑΓΟΡ) 8
12. Σταθάκης Μάνθος (Πεδιάδα ΑΟΧερσονήσου) 7
13. Λαδάκης Ανδρέας (Ακ. Ρεθύμνου) 3



Οι πρώτοι έντεκα εκλέγονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, ενώ οι κ.κ. Σταθάκης και Λαδάκης θα είναι αναπληρωματικά μέλη. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα τη Δευτέρα (25/6) με τον Μπάμπη Μαρκάκη να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου, στη θέση του απόλυτα επιτυχημένου Μιχάλη Δασκαλάκη, ο οποίος αφήνει πίσω του τεράστιο έργο, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το νοικοκύρεμα των οικονομικών της Ένωσης, και την περικοπή των αλόγιστων και περιττών δαπανών.

Χαρακτηριστικό του επιτυχημένου απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Μιχάλη Δασκαλάκη, είναι το απόθεμα χρημάτων στο ταμείο της ΕΚΑΣΚ, το οποίο ανέρχεται στις 19 χιλιάδες ευρώ, που αφήνει παρακαταθήκη στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Πηγή κειμένου:"sporfm.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.