Αγ.Νικόλαος | Ξεκινά σήμερα το 5ο Basketball Camp.

Θεσμός έχει γίνει πλέον για τον Άγιο Νικόλαο το Basketball Camp, το οποίο διοργανώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φέτος για πέμπτη φορά η τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΑΟΑΝ Europlan και οι προπονητές Ζαχαρίας Πάγκαλος, Διονύσης Μουλιανιτάκης και Γιώργος Τζώρτζης.

Τα πάντα έχουν ετοιμαστεί από τους προπονητές του Europlan ΑΟΑΝ και την Δευτέρα θα ξεκινήσει το 5ο Agios Nikolaos Basketball Camp. 

Έτσι, όλα τα παιδιά τα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, έχουν το πρώτο τους ραντεβού την Κυριακή το απόγευμα στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να τους ενημερώσουν οι υπεύθυνοι για τις οδηγίες τις οποίες θα ακολουθήσουν, να τους μοιραστούν τα μπλουζάκια και να χωριστούν σε γκρούπ.

Τζώρτζης: «Προσφορά στο μπάσκετ της πόλης το καμπ»

Ο Γιώργος Τζώρτζης σε δηλώσιες του στο φύλλο της Εφ.Ανατολής, τόνισε για την φετινή διοργάνωση του καμπ εξηγώντας τους λόγους που τους κάνουν να πραγματοποιούν και πάλι αυτή τη διοργάνωση, τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν, αλλά και το τι θα υπάρχει σε γενικές γραμμές στο φετινό καμπ.

Σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα ο έμπειρος τεχνικός είπε «Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά σε σχέση με τις προηγούμενες, αλλά ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε, παρά τις δυσκολίες διάφορων μορφών οι οποίες υπάρχουν όπως το οικονομικό κλπ. Από την πλευρά μας πάντως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο καθώς θεωρούμε ότι είναι κεκτημένο μπορούμε να πούμε για το μπάσκετ του Αγίου Νικολάου και μεγάλη προσφορά για τα παιδιά της ομάδας, αλλά και γενικά της πόλης αυτό το καμπ».

Το πρόγραμμα θα έχει και φέτος διάρκεια μιας εβδομάδας, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για συμμετοχές στα παρακάτω τηλέφωνα. Πάγκαλος Ζαχαρίας 6974 367527, Μουλιανιτάκης Διονύσης  6972 240891, Τζώρτζης Γιώργος 6974 235649.
 anatolh.com
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.