3 on 3 basketball |Τάπα στη βία", event στον ΟΛΗ .

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση μπροστά στο "σήμα κατατεθέν" της πόλης του Ηρακλείου στο λιμάνι , στον "Κούλε", ανοίξει τις πόρτες του στον αθλητισμό και τη νεολαία της πόλης μας.

Πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, εκδήλωση  στα πλαίσια του τουρνουά “3on3streetball-τάπα στη βία”, που διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών με την υποστήριξη της Ο.Λ.Η. Α.Ε. και συνδιοργανωτή την ΕΚΑΣΚ.

Το παρών έδωσαν 80 παιδιά, σημαντικοί αθλητές του μπάσκετ, όπως οι Παπαμακάριος, Γλυνιαδάκης, Καλαϊτζής, Βουγιούκας, Καλαμπόκης, Αποστολίδης, Τσιάρας, Καλλινικίδης, Κομποδιέτας, Κούμουλος, Παπανικολόπουλος, Μπατής και Βούλγαρης.

Επίσης όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Βαρδαβάς, ο Ν.Τούλης, ο Σ.Σινάνης, ο Γ.Καβουσανός, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Μπράς, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Μαρκάκης με παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη της Ένωσης.

Το event, είχε μεγάλη επιτυχία, ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ.....Δ/ΣΗ...ΓΙΑ.ΤΑ.ΓΛΕΝΤΙΑ......