ΓΑΣ Μεσσαράς | Διοργάνωση - Έκπληξη στο Καλαμάκι !!!

Μια διοργάνωση που θα γίνει για πρώτη φορά στην Κρήτη, ετοιμάζει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Φαιστού, με την επιτροπή μπάσκετ του Συλλόγου να έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις απαραίτητες επαφές σχετικά με την προετοιμασία και υλοποίηση του πλάνου....

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ, το οποίο θα λάβει χώρα στην παραλία! Beach Basketball, με την παραλία στο Καλαμάκι, να φιλοξενεί τα γήπεδα και τους αθλητές. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-21-22 Ιουλίου (του προφήτη Ηλία) με τους επιχειρηματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να αγκαλιάζουν αυτήν την προσπάθεια και να συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση αυτού του πρωτοποριακού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα έχει παγκρήτιο χαρακτήρα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συμμετοχές, τους κανονισμούς, τη διαμονή των αθλητών αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης και τα δώρα στους νικητές.

Πηγή:"Γ.Α.Σ.Μεσσαράς B.C".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.