ΟΦΗ | Καμία περίπτωση πώλησης.

Στις διοικητικές εξελίξεις εξακολουθεί να εντοπίζεται το ενδιαφέρον στον ΟΦΗ, καθώς συνεχίζονται οι διεργασίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου...

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η διοίκηση των Κρητικών, εξετάζει μεν όλες τις παραμέτρους σχετικά με το πως θα κινηθεί τη νέα σεζόν, όμως αποκλείεται κάθε περίπτωση πώλησης της ομάδας. Η οικογένεια Ξημέρη συνεχίζει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τον ΟΦΗ, όμως είναι ανοιχτή σε συζητήσεις - προτάσεις, που αφορούν πιθανή συνένωση με άλλο σύλλογο.     

Οι ιθύνοντες των "μελανόλευκων" θα περιμένουν λίγες ακόμη ημέρες, διερευνώντας τις προοπτικές που υπάρχουν για κάτι τέτοιο και θα γίνουν κάποιες επαφές με άλλους συλλόγους του νομού.     

Το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, η διοίκηση του ΟΦΗ αναμένεται να βάλει οριστικά τα πράγματα στη θέση της και με επίσημη ανακοίνωση θα τοποθετηθεί για την φιλοσοφία και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ενόψει της νέας σεζόν, η οποία και προβλέπεται εξίσου δύσκολη με τη φετινή σε οικονομικό κυρίως επίπεδο.(Σ.σ. ήταν το δεύτερο  κουίζ  απο το kritikobasket).
basketblog.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.