ΟΦΗ | Συμφώνησε με Χουγκάζ, τα βρίσκει με τους παίκτες.

Το κλείσιμο του... οικονομικού ανοίγματος της φετινής σεζόν και η τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων προς παίκτες και προπονητές, ήταν η βασική επιδίωξη της διοίκησης του ΟΦΗ, αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος....

 Οι Κρητικοί έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις συζητήσεις τους με το τεχνικό τιμ και τους αθλητές, με τη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχουν επέλθει συμφωνίες. 

Τόσο ο κόουτς Κρις Χουγκάζ, όσο και το 80% περίπου των καλαθοσφαιριστών αποδέχθηκαν τους διακανονισμούς που τους προτάθηκαν, στους οποίους περιλαμβάνονται περικοπές των οφειλών. Έτσι, πραγματοποιείται ο βασικός στόχος της διοίκησης να κλείσει η φετινή σεζόν με την λιγότερη δυνατή ζημία, να εξοφληθούν οι πάντες και να προχωρήσει η ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο χωρίς χρέη. 

Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις σχετικά με την επόμενη ημέρα αναμένονται προς τα τέλη Ιουνίου, όπου η διοίκηση θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις και τις θέσεις της σχετικά με το αύριο του ΟΦΗ και τον προγραμματισμό για το νέο πρωτάθλημα.
basketblog.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.