Απάντηση των προπονητών του ΟΑΧ, στον ΣΥΔΚΑΚ

Από τους προπονητές του ΟΑΧ, Λ.Θεοδωράκη και Φρ. Δημητρουλάκη, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση προς τον Σύνδεσμο διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης....

ΠΡΟΣ:  ΣΥΔΚΑΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Μ.Μ.Ε

11/5/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Σε απάντηση των τελευταίων ανακοινώσεων του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ σε σχέση με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά των 4ο τελικό πρωταθλήματος γυναικών Ο.Α.Χ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι θεωρούμε πως η προσωπική στοχοποίηση μας ως προπονητές (Θεοδωράκης Λ- Δημητρουλάκη Φ.) είναι πρωτοφανής και άδικη σε σχέση με τα γεγονότα που συνέβησαν. Και οι δυο έχουμε κληθεί σε απολογία από το αρμόδιο όργανο (Ε.Π. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ) συμφώνα με τους κανονισμούς που διέπουν αυτού του είδους τις περιπτώσεις και βρισκόμαστε σε αναμονή των διαδικασιών και των σχετικών αποφάσεων της υπερκείμενης αρχής.


Συγκεκριμένα:

·         Σε σχέση με τις κατηγορίες που απευθύνονται στον προπονητή του Ο.Α.Χ  Θεοδωράκη Λευτέρη: 

"Διαψεύδω τις κατηγορίες για απόπειρα χειροδικίας . Ουδέποτε αποπειράθηκα να χειροδικήσω εναντίον του Α΄ Διαιτητή, κ. Βαλούρδου (ούτε εναντίον κάποιου άλλου) και δεν απευθύνθηκα υβριστικά προς την ιδιωτική του προσωπικότητα.. Για την απόδειξη της αλήθειας των ισχυρισμών μου, επικαλούμαι την μαρτυρία του Β΄ διαιτητή, κ. Μακρογιάννη Ιωάννη, τον οποίο καλώ να τοποθετηθεί δημόσια. Διερωτώμαι, τα στοιχεία που αναγράφονται στις ανακοινώσεις σας, για ποιον λόγο δεν αναγράφονται όμοια και στις αναφορές των διαιτητών;"



·         Σε σχέση με τις αναφορές στο πρόσωπο της Δημητρουλάκη Φρόσως:

"Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου ως προς τις υπόνοιες που καλλιεργήθηκαν μέσω των ανακοινώσεων για παραβατική συμπεριφορά και την απορία μου σχετικά με το είδος των ΄΄ενεργειών΄΄ στις οποίες προέβησα στους αγώνες (για το παιχνίδι Ο.Α.Χ-Αρκάδι παγκορασίδων Α΄, έχω κληθεί από την Ε.ΚΑ.Σ.Κ και έχω δώσει εξηγήσεις). "



Ζητάμε την άμεση ανάκληση των όποιων ψευδών στοιχείων έχουν δημοσιευθεί στις ανακοινώσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας και των ιδιωτικών προσώπων μας. Μετά την παρούσα ανακοίνωση, δηλώνουμε ότι δεν θα προβούμε σε επόμενες ανακοινώσεις καθώς θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο θα έδινε επιπλέον έκταση στο θέμα.





Θεοδωράκης Λευτέρης

Δημητρουλάκη Φρόσ



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.