Ρέθυμνο Aegean | Από εβδομάδα το Δ.Σ.

Μία εβδομάδα παράταση πήρε το προγραμματισμένο για την Τετάρτη Διοικητικό Συμβούλιο του Ρέθυμνο Aegean, μιας και ο Κωστής Ζομπανάκης δεν μπόρεσε να μεταβεί στο Ρέθυμνο για να δώσει «το παρών».....

Στην συνάντηση της επόμενης εβδομάδας θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς, ενώ θα συζητηθούν και μερικά από τα καίρια ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο. Το ζήτημα της συμμετοχής ή όχι στην Ευρώπη πρέπει αργά ή γρήγορα να ξεκαθαρίσει, ενώ θα τεθεί επί τάπητος και το ύψος του μπάτζετ της νέας σεζόν, οι  ανανεώσεις των συμβολαίων και φυσικά μερικές ελκυστικές περιπτώσεις παικτών που θα αναμένεται να απασχολήσουν την «κυανόλευκη» ομάδα.

Στην Αθήνα ο Στέργιος Κουφός, με συνεχείς δοκιμές παικτών.
Ο Στέργιος Κουφός έχει τονίσει πάρα πολλές φορές πως πρωταρχικό μέλημα της ομάδας είναι η διαχείριση της επιτυχίας και δη της εξαιρετικής φετινής πορείας. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινείται το τελευταίο ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. 

Στην πρωτεύουσα, λοιπόν, περνάει μερικές ώρες ξεκούρασης αλλά το μεγαλύτερο διάστημα ασχολείται με την ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέργιος Κουφός θεωρεί κάτι παραπάνω από απαραίτητο το να διεξαχθεί «try out», κοινώς ένα μεταβατικό στάδιο διάρκειας περίπου ενός μήνα. Μάλιστα έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βρει γήπεδα και γυμναστήρια στην Αθήνα. 

Αυτό το καίριο ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στο Δ.Σ. της επόμενης εβδομάδας, με τη διοίκηση να βλέπει πολύ ζεστά τη διεξαγωγή του. Εάν τελικά κυλήσουν όλα ομαλά και πραγματοποιηθεί η μίνι προετοιμασία, από το «μικροσκόπιο» του έμπειρου τεχνικού θα περάσουν πάρα πολλοί παίκτες, που μετέπειτα ίσως και να απασχολήσουν το σύλλογο. Συνάμα, θα κρατήσει σε εγρήγορση και τους παίκτες της του φετινού ρόστερ, μιας και αρκετοί είναι αυτοί που θ’ ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Από το «μικροσκόπιο» του Κουφού εκατοντάδες Αμερικανοί
Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όπως επίσης και οι περισσότερες ανταγωνιστικές λίγκες στην Ευρώπη. Εδώ και καιρό, όμως, έχει ολοκληρωθεί το κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής (NCAA), από το οποίο αρκετοί παίκτες θα περάσουν τον Ατλαντικό για να αγωνιστούν στην γηραιά ήπειρο.
Ο Στέργιος Κουφός, ο Σταύρος Μυκονιάτης και ο Θανάσης Γιαπλές περνούν ατελείωτες ώρες μπροστά στις τηλεοράσεις και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θέλοντας να τσεκάρουν ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις παικτών. Βέβαια, μία πιο σαφή εικόνα θα έχουν μόλις σχηματιστούν οι συμμετοχές στα ντραφτ του NBA, στις 30 Ιουνίου. Οι παίκτες που θα καταλάβουν τα ψηλά νούμερα είναι δύσκολο ν’ αγωνιστούν στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα θα προκύψουν και ελκυστικές περιπτώσεις, πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά στάνταρτ του Ρέθυμνο Aegean.
"rethymnosportfm.gr-rethnea.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.