Από το Ρέθυμνο στο NBA και στους Χιούστον Ρόκετς ο Ντιόντε Κρίστμας!!!

Από το Ρέθυμνο Aegean και την Α1 στον «μαγικό κόσμο» του NBA και τους Χιούστον Ρόκετς. Ο Ντιόντε Κρίστμας συμφώνησε σε όλα με τις «ρουκέτες» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και δη στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη....

Ο Αμερικανός εξαργύρωσε την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε με την «κυανόλευκη» φανέλα και ουσιαστικά του έδωσε «το εισιτήριο» για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο 1ος σκόρερ της Α1 συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του NΒΑ και σήμερα θ’ αναχωρήσει από την χώρα μας με προορισμό την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μετά από αρκετές προσπάθειες στα καλοκαιρινά καμπ της Φιλαδέλφεια, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον εξαιρετικό Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τους Χιούστον στα πλέι οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο  Κρίστμας μέτρησε 24 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και  είχε μέσο όρο 18.2 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και  3.1 ασίστ. Σε πολύ υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε και ο μέσος όρος του στα δύο παιχνίδια πλέι οφ, που συμμετείχε με την φανέλα του Ρέθυμνο Aegean ( 23.5 π., 3.5 ριμπ., 2.5 ασ.).
ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΠΟΡ FM 103,3
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.