Στην Χαλκίδα οι έφηβοι του Εργοτέλη.

Αναχωρούν στην Χαλκίδα σήμερα οι Έφηβοι του Εργοτέλη. Ποιους πήρε ο Α.Χριστοδούλου. Τροποποιήθηκε το πρόγραμμα στον όμιλο των "κιτρινόμαυρων".Λίγο πριν την αναχώρηση του Εροτέλη (το μεσημέρι της Τρίτης), ολη η ομάδα φιλοξενήθηκε στην Grand pizza & grill, των αδελφών Γιώργου και Νίκου Μπαλτζάκη...

Αναχωρεί σήμερα το βράδυ για την Χαλκίδα για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος των Εφήβων, η ομάδα του Εργοτέλη πανέτοιμη να μας κάνει να νοιώσουμε για ακόμα μια φορά υπερήφανους.Ο "αρχιτέκτονας των επιτυχιών" της ομάδας κ.Αλέξης Χριστοδούλου, ανακοίνωσε την δωδεκάδα.Τέλος μετά την αποχώρηση της ομάδας από την Τ.Ε.Κυκλάδων το πρόγραμμα τροποποιήθηκε στον τρίτο όμιλο.

Η ομάδα των Εφήβων στην Grand pizza & grill.

Λίγο πριν την αναχώρηση του Εροτέλη (το μεσημέρι της Τρίτης), ολη η ομάδα φιλοξενήθηκε στην Grand pizza & grill, των αδελφών Γιώργου και Νίκου Μπαλτζάκη, στο καινούργιο τους κατάστημα,  που άνοιξαν πρόσφατα  στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 300.

Μαζί με τους πάικτες και τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, το παρόν έδωσαν ο προπονητής τους κ.Α.Χριστοδούλου μαζί με τον έφορο(και γ.γ του τμήματος μπάσκετ) κ.Α.Καραπιδάκη αλλά και τον κ.Γ.Μακράκη,προπονητή της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου.
Απο την συνάντηση αυτή είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.



Η δωδεκάδα , όπως την αναφέρει το επίσημο site  του Συλλόγου:
ΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   1995

ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   1996

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ    1995

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ   1995

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ    1994

ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    1995

ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΑΡΗΣ    1993

ΚΟΚΚΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ   1993

ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ    1993

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ    1995

ΜΥΛΩΝΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ   1995

ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  1995

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΗΣ.

Προκριματικά Πανελλήνιου Εφήβων (τροποποίηση) 
Από την ΕΟΚ ανακοινώνεται τροποποιητικό πρόγραμμα για τους προκριματικούς αγώνες του Γ΄ ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Έφηβων 2011-2012, που θα διεξαχθούν στη Χαλκίδα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 18-04-2012 
19.00 ΑΣ Άρης Θήβας – ΓΣ Εργοτέλης 
ΑΣ Άγιος Νέστωρας (ρεπό) 

ΠΕΜΠΤΗ 19-04-2012
16.00 ΓΣ Εργοτέλης – ΑΣ Άγιος Νέστωρας 
ΑΣ Άρης Θήβας (ρεπό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-04-2012
10.00 ΑΣ Άγιος Νέστορας – ΑΣ Άρης Θήβας
ΓΣ Εργοτέλης (ρεπό)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.