Στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το εκπληκτικό Αρκάδι !!!

Το Αρκάδι του Κ.Πλευράκη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και φέτος.Στο πιο δύσκολο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης, προκρίθηκε πανηγυρικά, αφού νίκησε την ομάδα της  Χαλκίδας με  61-32. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κ.Πλευράκης.Που θα γίνει η τελική φάση...

Στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων η Κρήτη θα έχει εκπρόσωπο, αφού η ομάδα του πολύ πετυχημένου προπονητή Κ.Πλευράκη, συνέτριψε την ομάδα της Χαλκίδας με 61-32, στο πιο δύσκολο (θεωρητικά) παιχνίδι της ομάδας του Ρεθύμνου.

Αν και στην αρχή δυσκολεύτηκαν τα κορίτσια του Αρκαδίου, στο β΄μέρος, επέβαλαν το ρυθμό τους και πανηγύρισαν μια μεγάλη πρόκριση.
Η ομάδα του Κώστα Πλευράκη είχε πολυφωνία στην επίθεση, αφού σκόραραν οι εννέα από τις 12 παίκτριες που χρησιμοποίησε.


Η τελική φάση του Πανελληνίου, πρωταθλήματος Κορασίδων, θα γίνει στο Βόλο από 18-22 Απριλίου.

Ο Κ.Πλευράκης μίλησε στο  kritikobasket.gr για τη νίκη του Αρκαδίου, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
-Από..το πούλμαν της ευτυχίας (κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα), ο αρχιτέκτονας  των επιτυχιών της Ρεθυμνιώτικης ομάδας δήλωσε στο kritikobasket.gr, για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και τον προβληματισμό του για τα οικονομικά θέματα που μαστίζουν (και) την ομάδα του:

"Μεγάλη πρόκριση, για ακόμη μια χρονιά στις έξι καλύτερες της Ελλάδας.
Το γυναικείο Κρητικό μπάσκετ αντιπροσωπεύεται, με προοπτική να ξεχωρίσει ιδιαίτερα και εκτός Κρήτης.
Η λέξη ταλαιπωρία αντανακλά θυσίες, από την ομάδα, εφόρους και γονείς  μετά την μείωση της επιχορήγησης κατά 50%.
Ήδη στο μυαλό μας προβληματιζόμαστε πως θα πραγματοποιήσουμε το επόμενο ταξίδι   στον Βόλο για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων.Πέρυσι χάσαμε το μετάλλιο για χιλιοστά στις ισοβαθμίες. Φέτος ο στόχος δεν αλλάζει.Είναι πάλι το μετάλλιο".

Πολλές φωτογραφίες του αγώνα  θα έχουμε  σήμερα το βράδυ-βράδυ, η αύριο το πρωί.Το φύλλο αγώνα παρακάτω... 

Δείτε κι άλλες (νέες) φωτογραφίες του χθεσινού αγώνα Αρκάδι-Α.Σ. Σαρακηνός 59-23...




ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ-ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 61-32
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:11-09, 17-08 (ημίχ.),15-09, 18-06.
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ):Σουμπεράκη Ε. 7(1), Μπότση 15(2), Βελίσκοβιτς 10, Λίτση 9, Δημητρίου Μ. 4, Λελεδάκη Σ., Μίχου Ε. 4, Αγαθαγγέλου Γ. Αγαθαγγέλου Μ. 6, Μαρκουλάκη Κ. Σαλιάι 2, Στεφάνου Κ. 4.


Τελική βαθμολογία.


1 ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ 4 2 2|0 120-55  65  
2 ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3 2 1|1 110-109   1  
3 ΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 2 2 0|2 71-137  -66  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.