ΟΦΗ | Χωρίς Τουτζιαράκη με Κηφισιά.

Με τον Σταύρο Τουτζιαράκη να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά ο ΟΦΗ.....


Ο νεαρός σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στον ώμο και έτσι ο Κρις Χουγκάζ θα στερηθεί των υπηρεσιών του στην αναμέτρηση με την Κηφισιά. Έτσι για ένα ακόμα παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει μία σημαντική απουσία κοντά στο καλάθι. Στα θετικά για την ομάδα είναι η επιστροφή του Κώστα Μπαλάφα. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, προσφέροντάς του μια νίκη, η οποία θα έχει τη δική της σημασία έστω κι αν βαθμολογικά δε θα αλλάξει τη μοίρα της ομάδας.

Κηφισιά.
Η επιστροφή στις νίκες είναι η βασική επιδίωξη της Κηφισιάς, που έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Στη Κρήτη, κόντρα στον χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ΟΦΗ, οι παίκτες του Παπαθεοδώρου θα προσπαθήσουν να κλείσουν την… παρένθεση της ήττας από τις Σέρρες και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους έχουν απομείνει για είσοδο στη τριάδα.
gentikoule.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.