Πανελλήνιο Νεανίδων | Πρώτο βήμα θετικό για τις νεανίδες του Αρκαδίου.

Νίκησαν κούραση  και Πράσινη γωνιά οι νεανίδες του Αρκαδίου, που έφτασαν κυριολεκτικά την ώρα του αγώνα, μετά από "Οδυσεια" αλλά ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς στη πρεμιέρα νίκησαν την Πράσινη Γωνιά...

"Οδύσσεια" περίμενε τις νεανίδες του Αρκαδίου, καθώς λόγω του απαγορευτικού απο το λιμάνι του Ρεθύμνου χθες, έφυγαν απο το λιμάνι του Ηρακλείου στις 3.00 το πρωί, φθάνονατς στην Αθήνα αργά το πρωί, και τελικά έφτασε στη Θήβα την ώρα του αγώνα στην κυριολεξία, αλλά τελικά επικρατησε με 61-43, κάνονατς θετική πρεμιέρα  στην προκριματική φάση τουΠαννεληνίου πρωταθλήματος νεανίδων.

-Από το Αρκάδι και από τον κ.Α.Ακρίβο, λάβαμε και δημοσιεύουμε ότι :"Ευχαριστούμε την ομάδα της  Πράσινης Γωνιάς για το αθλητικό τους ήθος και πνεύμα που επέδειξε στον μεταξύ μας αγώνα και τους ευχόμαστε καλές  επιτυχίες για την επόμενη χρονιά".

ΑΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ-ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ   43-61
Δεκάλεπτα:12-8 ,20-25 (8-17) ημίχ.,34-46 (14-21),43-68 (9-12).

OKA AΡKAΔΙ : Πορτάλιου Ε., Φραγκιαδάκη Α. 14, Νικολιδάκη Θ. 8, Λιουδάκη Ε. 23, Λεντζάκη Α. 10, Ακρίβου  13, Σταθοπούλου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.