39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων | Αναχώρησε για Καβάλα η εφηβική ομάδα του Εργοτέλη.

Στην Καβάλα βρίσκονται τα μέλη της αποστολής του Εργοτέλη, που θα πάρουν μέρος στο 39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.Μαζί με τον Ίκαρο Καλλιθέας (και ένα κοινό γνωστό των δυο ομάδων), οδικώς η αποστολή των "κιτρινόμαυρων".Το Ηράκλειο  συγχαίρει θερμά τους Μαθητές – Αθλητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου... 

Στην Καβάλα βρίσκονται τα μέλη της αποστολής του Εργοτέλη, που θα πάρουν μέρος στο 39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.Η αποστολή της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης μετέχει στο φάιναλ-σίξ και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Η αποστολή αναχώρησε από το Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής και μετέβη οδικώς στην Καβάλα για τους αγώνες μαζί με την ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας, για λόγους οικονομίας.Στην αποστολή του Ικάρου βρίσκεται και ο έφηβος Ευαγγ.Ρυακιωτάκης, μέχρι πέρυσι παίκτης του Ηράκλειο.Ο νεαρός αθλητής επισκέφτηκε το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου στους αγώνες του  Πανελλήνιου πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας Κύπρου που ολοκληρώθηκαν στο ξενοδοχείο, αφού είναι φίλος με τους περισσότερους, ενώ στο λεωφορείο που ταξίδεψαν μαζί στην Καβάλα οι δυο ομάδες, κάθισε μαζί με τον Γ.Πετράκη του Εργοτέλη .

Ικαρος Καλιθέας |Αναχώρησε για Καβάλα η εφηβική ομάδα.

Για την Καβάλα, όπου θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναχώρησε η εφηβική ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας.
Ο Ίκαρος Καλλιθέας μέσα από ανακοίνωση ευχαρίστησε την "Muehlhan Hellas SA" και τα "Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη" για την στήριξη του σε ολόκληρη τη σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
"Η εφηβική ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για την Καβάλα, οπού θα διεξαχθεί η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την «Muehlhan Hellas SA» και τα «Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη» για την στήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στην ομάδα. Μάλιστα μια μέρα πριν την αναχώρηση του εφηβικού τμήματος για την Καβάλα, οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, παρέλαβαν τις καινούριες εμφανίσεις με τα ονόματα των χορηγών της ομάδας.
«Σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη απ’ όλες τις απόψεις, ο κύριος Θεοδόσης Ναλμπαντούδης και η κυρία Μαρία Λαμπίρη έχουν σταθεί δίπλα στην εφηβική ομάδα και σαφώς τους αναλογεί μερίδιο της επιτυχίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και είναι βέβαιο πως όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καβάλας, ανέφερε ο τιμ μάνατζερ του Ικάρου Νίκος Λατρόβαλης".

Το Ηράκλειο συγχαίρει το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου .
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου συγχαίρει θερμά τους Μαθητές – Αθλητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου καθώς και τον προπονητή και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία για την κατάκτηση της 2ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επιτυχία η οποία δεδομένων των εν γένει συνθηκών και της αξίας του αντιπάλου είναι τεράστια και εύχεται να εκπληρωθούν πλήρως οι προσδοκίες και τα όνειρα των παιδιών.

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.