EOK | Κληρώσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων

Τη Δευτέρα 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των προκριματικών των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων. Παράλληλα θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των ειδικών Πρωταθλημάτων για την άνοδο, στη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών....

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα θα γίνουν οι κληρώσεις των προκριματικών των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων (Όμιλοι Β΄, Γ΄ και Δ΄) στις 12.00 και των ειδικών Πρωταθλημάτων για την άνοδο, στη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Όμιλος Νότου) και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (2ο Όμιλο Νότου) στις 12.30.

Στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των προκριματικών των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων (Όμιλος Α΄) στις 12.00 και του ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Όμιλος Βορρά) στις 12.30.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.