Εργοτέλης | Πληρωμές τέλος του μήνα.

Με την...μισή ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη,για το παιχνίδι της Κυριακής στο Μαρούσι με Την Νικη Αμαρουσίου, αφου δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική εξέλιξη, όσον αφορά τις πληρωμές των παικτών.Στην Χαλκίδα η προκριματική φάση των Εφήβων....

Ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ κ.Βαγγέλης Γιανουλάκης, είχε επαφή με άνθρωπο του Ερασιτέχνη  Εργοτέλη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλος του μήνα, (δηλαδή τέλος της εβδομάδας), θα δοδούν κάποια χρήματα στους παίκτες των ¨κιτρινόμαυρων".
Μέχρι όμως να γίνει πράξη αυτό τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Δεδομένο ωστόσο θεωρείται, οτι οι γηγενείς παίκτες τουλάχιστον, δεν πρόκεται να εγκαταλέιψουν ως το τέλος του πρωταθλήματος.



Στην Χαλκίδα οι Πανελλήνιοι (προκριματική φάση) των Εφήβων.


Στη Χαλκίδα θα διεξαχθούν οι αγώνες του Γ' ομίλου της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων,από 18-20 Απριλίου 2012.

Στον Γ' όμιλο εκτός από την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚ,τον Εργοτέλη ΓΣ,θα συμμετέχουν ο Άρης Θήβας, πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ (Στερεά Ελλάδα), η  Ερμούπολη Σύρου, πρωταθλήτρια ΕΣΚ Κυκλάδων και ο πρωταθλητής από την ΕΣΚΑΘ (Θεσσαλία), που δεν έχει αναδειχθεί ακόμα.

Η ομάδα η οποία θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο θα προκριθεί στην τελική φάση(final six),οι αγώνες της οποίας θα λάβουν χώρα στην Καβάλα από τις 27/4-1/5 2012.
 "neakriti.gr"-"ergobasket.gr"



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.