ΕΚΑΣΚ | Η εξοφλητική δόση των προκριματικών φάσεων .


Η ΕΚΑΣΚ με ανακοίνωσή της που στέλνει στα σωμτεία μέλη της, γνωστοποιεί, τις εξοφλητικές δόσεις των προκριματικών φάσεων, καθώς των πρωταθλημάτων Ανδρών – Εφήβων- Παίδων καθώς και τη 2η δόση των Τουρνουά Παμπαίδων και Παγκορασίδων περιόδου 2011-12....


Να τονίσουμε ότι όλες οι δόσεις με τα αντίστοιχα ποσά υπάρχουν δεξιά στο "kritikobasket", στις προκυρήξεις, οπου με ενα κλικ είναι στην διαθεσή σας.

Η ανακοίνωση:


Προς:    1.Τα σωματεία- μέλη ΕΚΑΣΚ.
                                2. Τους συνδέσμους: Διαιτητών και Κριτών.
  
                   Σας επισυνάπτουμε κατάσταση που αφορά την εξοφλητική δόση των προκριματικών φάσεων των πρωταθλημάτων Ανδρών – Εφήβων- Παίδων καθώς και τη 2η δόση των Τουρνουά Παμπαίδων και Παγκορασίδων περιόδου 2011-12.
                   Σας ενημερώνουμε ότι, μόνο τα σωματεία με αστερίσκο δίπλα στα ποσά, συνεχίζουν στη τελική φάση και η εξοφλητική δόση αυτής, θα καθοριστεί με τη λήξη της ανάλογα.
                   Επίσης για τα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων η εξοφλητική δόση (σχεδόν μηδενική ) θα καθοριστεί με τη λήξη των Τουρνουά (26/3), μαζί με τη τελική φάση των 4 ομάδων που θα συμμετέχουν (4 αγώνες).
                   Το αναφερόμενο ποσό συμμετοχής κάθε σωματείου θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 9/3/2012 στο λογαριασμό του ΣΥΔΚΑΚ- ALPHA BANK αρ. λογαριασμού 788002320000958, δηλώνοντας το όνομα του καταθέτη σωματείου, και παράλληλα αποστολή  στο φαξ της ΕΚΑΣΚ ( 2810-255751)φωτοτυπίας του αντιγράφου κατάθεσης προς ενημέρωση και έλεγχο.   
                   Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά. 





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.