Εργοτέλης | Να "τριτώσει" το καλό στην Σάμο.


Το τρίτο σερί “ροζ”φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα, μετά τις νίκες με Ηρόδοτο και Πόλις Καλλιθέας, θέλει να πάρει το σύνολο του Γ.Μακράκη, που θα τον ανεβάσει στην πρώτη πεντάδα.Άλλωστε το κλίμα στην ομάδα είναι "Εργοτέλειο", καθώς παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει (όπως όλοι άλλωστε) η επιτροπή μπάσκετ, ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και οποιεσδήποτε άλλες φωνές γκρίνιας "περί άλλα τυρβάζουν"...

Η επιτροπή μπάσκετ των "κιτρινόμαυρων", γνώστες της οικονομικής κατάστασης της ομάδας από το καλοκαίρι, φρόντισαν  και  έριξαν σημαντικά το μπάτζετ της φετινής περιόδου, τηρώντας την γνωστή παροιμία, "των φρονίμων τα παιδιά..."
 Το εξ αναβολής παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Πολυκράτη ΔΕΝ θα είναι το τελευταίο στο οποίο οι Κρητικοί θα παραταχθούν πλήρεις όπως αναφέρεται, καθώς το κλίμα είναι πολύ καλό και η προσοχή στρέφεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, παιχνίδι με παιχνίδι,κάνοντας την αρχή με το ματς της Κυριακής.
Ο Εργοτέλης σήμερα, θα ταξιδέψει με το καράβι για την Αθήνα. Το Σάββατο το μεσημέρι με το αεροπλάνο θα μεταβεί στην Σάμο όπου θα ζητήσει από τον Πολυκράτη να προπονηθεί εκεί την παραμονή του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και σε αυτήν την μετάβαση η Επιτροπή έκανε το καθήκον της (καθώς η ΕΟΚ, δίνει με το σταγονόμετρο μετακινήσεις), αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, το παιχνίδι της Σάμου στοιχίζει περί τα 2500ευρώ!!!
Στα αγωνιστικά πρόβλημα υπάρχει με τον Τσαμπά που είναι άρρωστος και δεν έκανε προπονήσεις τις τελευταίες μέρες ενώ αμφίβολη την Κυριακή  είναι και η συμμετοχή του Αντώνη Γρύλλη που δίνει μαθήματα στην σχολή του και έχει ζητήσει άδεια.

Πολυκράτης Σάμου (infobasket.gr).

Ο Πολυκράτης πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Πορφύρα και ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αλλά και του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου νότου, Γιώργος Αλεξίου, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του Πυθαγορείου. Επίσης ο 28χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί με τον Εργοτέλη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.