ΣΥΔΚΑΚ | Διακόπτει την αποχή.


Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, ενημερώνει ότι η τριήμερη αποχή έλαβε τέλος, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη γενικότερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων....

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Τη Δευτέρα 20/2/12 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., κατά την οποία ενημερώθηκε το σώμα των διαιτητών για τις τελευταίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα, όσον αφορά στα κρούσματα βίας εις βάρος των μελών μας και στην αποχή που επακολούθησε. Αναλύθηκαν λεπτομερώς οι φάσεις των δυο επίμαχων αγώνων («Εργοτέλης – Ιεράπετρα» παιδικό & «Ηράκλειο – Ηρόδοτος» εφηβικό) στους οποίους δημιουργήθηκαν επεισόδια και δόθηκαν σαφής οδηγίες στους διαιτητές για τη στάση που θα πρέπει να κρατούν οποτεδήποτε παρεμποδίζεται η ομαλή ροή ενός αγώνα (σε αγωνιστικό χώρο ή κερκίδα). Παράλληλα ενημερώσαμε ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν αντίστοιχα κρούσματα βίας σε βάρος μελών μας, δεν θα συμμετάσχει ξανά διαιτητής του Συνδέσμου μας σε αγώνα οποιοδήποτε τμήματος του σωματείου του οποίου παράγοντες ή φίλαθλοι-γονείς δημιουργήσουν επεισόδια.
          Παρά το ότι διαφωνούμε κάθετα με τη στάση που τήρησε η ΕΚΑΣΚ στα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας, αποφασίσθηκε να διακόψουμε την τριήμερη αποχή, ούτως ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη γενικότερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Παρ’ όλα αυτά όμως, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε με κάθε νόμιμο τρόπο την απονομή δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας εμπράκτως (κι όχι με λόγια) τα ένδικα μέτρα που έχουν ληφθεί εναντίον όσων προκαλούν βία στα γήπεδα.
          Καταλήγοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη στήριξη που τύχαμε στις ανωτέρω αποφάσεις απ’ το Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ κο Τσαγκρώνη, απ’ την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος κι απ’ τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ.

          Πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όσους ασχολούνται με το άθλημα ότι, οι διαιτητές απείχαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας εναντίον τους και για κανένα άλλο λόγο. Αναμένουμε πλέον τις ενέργειες της διοργανώτριας αρχής, με τις οποίες θα αποτραπεί η επανεμφάνιση αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον και θα προασπιστεί η ομαλή εξέλιξη των πρωταθλημάτων.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ
Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία κύριοι της ΕΚΑΣΚ.Αφήνετε τον Μαχαιριανάκη, να σας κάνει ότι θέλει.
Σας παρακάμπτει, ευχαριστεί τον Τσαγκρώνη και περιμένει λεφτά από αυτόν.
Εσείς τελικά είστε ανύπαρκτοι.

Ανώνυμος είπε...

Adiase thn EKASK o Maherianakis.
Telika katoteri ton peristaseon i Enosi

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιέρα τίποτα γκρίζοι Λύκοι ε;
Τώρα θα μας πείτε ότι διαφυλάσσατε το άθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΥΡΙΤΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ Η ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΤΩΝ.
ΑΚΟΥ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

«ΦΙΛΕ» ΜΑΪΚ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΚ. (ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ). ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΧΗ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΚΕΔ «ΧΑΪΔΕΨΕ» ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ). ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΡΙΝΑΤΕ ΕΠΙΕΙΚΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΕΚΑΣΚ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις που κριτικαρετε την ΕΚΑΣΚ, θεωρειτε οτι αν ξεκινησει ενας "χαρτοπολεμος" με ατομα φιλοδοξα αρχομανη και φανατικα της δημοσιοτητας, θα οφελησει το μπασκετ γενικα? Νομιζω οτι ολοι βγαλατε τα συμπερασματα που πρεπει και αυτο αρκει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΕΠΙΠΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΧΑΙΡΙΑΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΥΛ ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗ.
ΓΙΑΤΙ ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΔ .
ΓΙΑΤΙ ;
ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ;
ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ;
ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ;
ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

koita maikl to xali mas

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ο κλειδοκράτορας του κρητικού μπάσκετ ειναι ο αρχιδιαιτητοπατέρας? Οποτε θελει θα ανοιγκλείνει την ΕΚΑΣΚ ? ελεος! Αλλά δεν φταει αυτός...φταει η ανυπαρξία της εκασκ που δεν τους στελνει ολους στο σπιτακι τους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου,μήπως ξεχνάτε αυτό που πρόσφατα ακούστηκε?Ο Γ.Γραμματέας κ.Πλεξουσάκης έχει προτείνει εδώ και καιρό να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος της Εκασκ ο αρχιδιαιτητοπατέρας.Έτσι εξηγείται και το γεγονός της μη αναφοράς από πλευράς διαιτητών των επεισοδίων που δημιούργησε Ιεραπετρίτης γονέας στο "ιστορικό"ματς των Παίδων.

Ανώνυμος είπε...

Και το πιο ωραίο είναι πως ο αρχιρέφερι εγκωμίασε τον πρόεδρο της Ιεράπετρας γιατί λέει έδωσε το δελτίο και έδιωξε από την ομάδα τον παίκτη με τον "προβληματικό" πατέρα αν και το βράδυ εκείνου του αγώνα ο ίδιος γονιός φώναζε ότι θα πάρει αυτός το παιδί του και θα φύγει.Ποια είναι άραγε η αλήθεια?