ΣΥΔΚΑΚ | Κοπή πίτας μετα χορού και βραβεύσεις.


Σε μια όμορφη πραγματικά εκδήλωση, οι διαιτητές στο “Ιttar” έκοψαν την πίτα τους δίνοντας παράλληλα τα διπλώματα στους επιτυχόντες της τελευταίας σχολής διαιτησίας, ενώ βράβευσαν την οικογένεια Βαγγέλη Γρύλλη-Κατερίνας Γεωργιτσάκη “για την προσφορά τους στο μπάσκετ...



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδσμου :
Την προηγούμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, ο Σύνδεσμος μας «έκοψε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο διασκέδασης Ittar. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής βραβεύθηκε το ζεύγος Ευάγγελου και Κατερίνας Γρύλλη για την πολυετή αγάπη του στο κρητικό μπάσκετ, απονεμήθηκαν τα πτυχία των διαιτητών που αποφοίτησαν απ’ την τελευταία σχολή διαιτησίας και δόθηκαν σε όλους τους διαιτητές μπουφάν, το κόστος των οποίων κάλυψε εξ’ ολοκλήρου η χορηγός εταιρεία Bluebird Airways. Με αφορμή τη νέα αυτή χορηγία της Bluebird Airways, θα θέλαμε (εκ μέρους όλων των διαιτητών του Συνδέσμου μας) να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας τόσο στον εκπρόσωπο της κο Μπινυχάκη Δαυίδ, όσο και στα υπόλοιπα στελέχη της. Παράλληλα να ευχηθούμε σε όλο το προσωπικό της κάθε προσωπική κι επαγγελματική ευτυχία. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.