ΕΚΑΣΚ | "Καμπάνες" για τα επεισόδια.

Τις πρώτες της καμπάνες ως  νέα διοίκηση έριξε η  ΕΚΑΣΚ, (μετά από εισήγηση τη επιτροπής Πρωταθλήματος,  στον αγώνα του πρωταθλήματος παίδων της 4ης Φεβρουαρίου , ανάμεσα στον Εργοτέλη-Ιεράπετρας.Συγκεκριμένα η Ένωση, ακολουθώντας κατά γραμμα το πειθαρχικό δίκαιο, τιμώρησε τους...



Το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του  χθες 13 Φεβρουαρίου, αποφάσισε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του στις 13/2/12 αποφάσισε ομόφωνα να επιβάλει:

1. Στο παιδικό τμήμα  του σωματείο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ  την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.
2. Τη κλήση σε απολογία του αθλητή του παιδικού τμήματος του ΕΡΓΟΤΕΛΗ  Καρουζάκη Νικολάου.
3. Την παραπομπή στην Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Κ. των Διαιτητών του αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ στις 4/2/2012, κκ. Μαλαμά Ιωάννη και Μπανασάκη Θεόδωρο.
4. Την επιβολή της ποινής της επίπληξης στον προπονητή Τζώρτζη Γεώργιο  για τον αγώνα Κορασίδων ΑΟΑΝ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ (4/2/12).

Η Ένωση αναγκάζεται δυστυχώς να  τιμωρήσει για πρώτη φορά παιδικό τμήμα συλλόγου, ευελπιστώντας  ότι επιτέλους οι γονείς φίλαθλοι θα αναλογιστούν τις ευθύνες τους και δεν θα προβαίνουν σε πράξεις που αμαυρώνουν το σωματείο των παιδιών τους και το άθλημα γενικότερα.
Επιτέλους ας λάβουμε υπόψη όλοι μας ότι πρωταγωνιστές στους αγώνες είναι μόνο οι αθλητές και κανένας άλλος.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία,ο Εργοτέλης τιμωρήθηκε για να παραδειγματιστούν όλοι και καλώς έγινε.Με τον Ηρόδοτο που,αν δεν παρενεβαιναν παράγοντες,ο γονιός θα είχε γρονθοκοπήσει τον διαιτητή και στη συνέχεια τους εξύβριζε με τα πιο αισχρά λόγια,τι θα γίνει?Θα περάσει στο ντούκου?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ΕΚΑΣΚ για τη τιμωρία του Εργοτέλη για ότι έγινε στο ματς των Παιδων με την Ιεράπετρα (σύμφωνα και με τις καταγραφές των καμερών).
Ελπίζω το ίδιο να κάνει και στο Πρόεδρο του "Ηράκλειο" και άλλους 3 παράγοντες της ίδιας ομάδας που κάπνιζαν μέσα στο γήπεδο αρειμανίως ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ. (εκτός αν οι κάμερες δεν καταγράφουν κάπνισμα...). Άλλοστε όλη η ΕΚΑΣΚ ήταν εκεί και εκλεκτο της μελος μετεδιδε ακριβώς απέναντι και ιντερνετικα τον αγώνα... ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ(ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ KRETAWORLDBASKET).KAI EΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΝΙΟ-ΦΙΛΑΘΛΟ,ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΚΙΣΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥς ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΙΟΥΛΑ: ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΝ, ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΝ ΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΓΑΡΟ.