Περί των πρωταθλημάτων Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Από τον αναγνώστη του site Γιώργο Παπαδάκη (αθλητής μπάσκετ εν ενεργεία),, λάβαμε, το παρακάτω μήνυμα, που αφορά την δραστηριότητα της ΕΚΑΣΚ, ζητώντας να το δημοσιεύσουμε.Το kritikobasket, οφείλει να αναφέρει, ότι  για τον σεβασμό τον υπολοίπων αναγνωστών, σχόλια υβριστικά και υποτιμητικά για πρόσωπα και θεσμούς δεν θα δημοσιεύονται.....

Ιδιαίτερα αγαπητέ Γιώργο για τα πρόσωπα που αναφέρεις.Το kritikobasket, θα το δημοσιεύσει αυτούσιο, χωρίς καμία παρέμβαση, γιατί θεωρεί πως είναι σωστό να δημοσιεύονται όλες οι απόψεις, ασχέτως αν είναι αρεστές η όχι.
Άπλα οφείλω να σου υπενθυμίσω:
α) Στα τέλη Οκτώβρη, που η ΕΚΑΣΚ, φώναξε ,όλα τα σωματεία για να ανακοινώσει τις περικοπές, από την ομοσπονδία, η ΕΚΑΣΚ, είχε κληρώσει ΕΝΑ πρωτάθλημα με δέκα ομάδες.
β) Μετά από απαίτηση των σωματείων και με ψήφους 8 υπέρ και 2 κατά (πάντα στους άνδρες μιλάμε), και για καθαρά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ λόγους, τα σωματεία αποφάσισαν τους δυο ομίλους, (γιατί όπως τόνισαν να μην πηγαίνει η Σητεία στα Χανιά και το αντίστροφο), με ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ κριτήρια.
Η επιστολή του Γιώργου.
Σας ευχαριστώ που μου δίνεται το βήμα για να πω και εγώ την γνώμη μου είμαι ένα κουρασμένο παλικάρι που αγωνίζεται στην Α ΕΚΑΣΚ (παλιά υπήρχε και β +27 ομάδες σε όλη την Κρήτη)περάσανε τα χρόνια και τελικά έμειναν 10 ομάδες Υστέρα από την μεγαλύτερη ιδέα όλων των εποχών του πρόεδρου τις ΕΚΑΣΚ να γίνουν 2 όμιλοι επειδή δεν υπήρχαν λεφτά για να γίνει ένα παγκρητιο πρωτάθλημα λες και τώρα πληρώνει η ΕΚΑΣΚ να είναι καλά αυτά τα τριάντα άτομα 3 παράγοντες σε κάθε σωματείο που πληρώνουν διαιτητές-κριτές-ιατρό Έχουμε λοιπόν τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑ πρωτάθλημα μετά εκασκ βαφτίζετε όχι παράγοντας πρωτάθλημα πρέπει να βάφτιση άραγε πως αισθάνεται ο πρόεδρος που στον ένα όμιλο περάσανε ομάδες με 2 νίκες και στον άλλο όμιλο υπάρχουν 2-3 ομάδες με 3 νίκες και δεν έχουν εξασφάλιση την είσοδο τους στα play-off ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.