Υποδομές ΕΚΑΣΚ |Παίδων Ηράκλειο-Εργοτέλης 76-52, με ένταση!!

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ, στο Λίντο η 6η (εκ παραδρομής), αγωνιστική της Β΄φάσης (και τελικής), του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚ, με το φαβορί της διοργάνωσης Ηράκλειο, να κερδίζει τον μαχητικό Εργοτέλη με  76-52.
Σε ένα ακόμα παιχνίδι υποδομών υπήρχε ένταση με τους διαιτητές να απειλούν με αποχώρηση και διακοπή....

Ηράκλειο 1 παίδες
Το παιχνίδι ποιοτικά δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους (τυπικά) γηπεδούχους πιο πλήρεις και με βάθος πάγκου να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αμυντικά στην εξουδετέρωση του Γ.Σκάνδαλου. Εντύπωση πάντως, προκάλεσε η ζώνη που επιστράτευσε πολλές φορές το Ηράκλειο, άμυνα που δεν αρμόζει στο ταλέντο και την δυναμικότητα αυτής της ομάδας.
Όπως κι αν έχει το Ηράκλειο "δεν παίζεται" (αν και δεν χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του πάγκου παρά μόνο στο τελευταίο 1:30) και σύντομα θα μας χαρίσει Πανελλήνιες χαρές.
Από την άλλη οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν να χάσουν τίποτα, όσο άντεχε ο Γ.Σκάνδαλος ήταν "μέσα" (σχετικά) στο παιχνίδι .Πάντως τα αδέρφια Βισκανδουράκη δεν φοβήθηκαν τίποτα ρίσκαραν και χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες στο παιχνίδι.
Εργοτέλης παίδες.
Ο Παπαδούλης Μάνος  (19π. 1τρ.,2 ασ., 7 ρ.4φ). και ο Σκάνδαλος Γιώργος  (26π.,1τρ.  4ρ.1 ταπ.4φ.5λ, 1κλ.),απέδειξαν γιατί κλήθηκαν ( ο πρώτος ανελλιπώς) στην 16αδα της  Εθνικής.
Στο 4, 46' (κι ενώ το σκορ ήταν 63-43), αποβλήθηκε με δυο τεχνικές ποινές ο προπονητής του Εργοτέλη Γ.Βισκανδουράκης, που συνέχισε να διαμαρτύρεται και μάλιστα είχε αντεγκλήσεις με ανθρώπους (Στρατάκη), απο τον πάγκο του Ηράκλειο, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια και να υπάρχει ολιγόλεπτη διακοπή.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  76-52 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  18-14, 19-11(ημίχ.),17-14 , 22-13.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ)   ΣΤΑΡΑΚΗΣ 12(3),ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ,ΒΕΡΥΚΟΚΙΔΗΣ 4,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ 6,ΑΛΕΤΡΑΣ 2,ΚΑΝΑΚΗΣ,ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ 6,ΠΟΥΛΗΣ,ΚΟΛΑΡΕΤΑΚΗΣ 5,ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ 12(1),ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ 10,ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ 19(1)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ)  ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ Γ. 26(1),ΛΥΡΙΝΤΖΑΚΗΣ Μ,ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ 11,ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ 6(2),ΚΡΙΜΙΛΗΣ,ΟΜΗΡΟΛΗΣ 2,ΘΕΟΔΩΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 4,ΚΑΡΟΥΖΑΚΗΣ,ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ 1,ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ 2,ΜΑΝΙΑΔΗΣ,ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλό παιχνιδι, συνχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων, αλλά καποτε οι διαιτητέςς πρέπει να καταλάβουν ότι άλλοι πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστες στο γήπεδο και να σταματήσουν να προκαλούν ομάδες και φιλάθλους με τις τουλάχιστον άθλιες εμφανίσεις τους..

Ανώνυμος είπε...

Κύριε kritiko basket, ο σχολιασμός σας για το παιγνίδι έχει πολλά λάθη. 1. Το Ηρακλειο έπαιξε πλήρες, απλά δύο βασικοί του παίκτες έκατσαν πολύ ώρα στο πάγκο γιατί φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ. 2. Ναι ο Γ. Σκάνδαλος ήταν εξαιρετικός, αλλά μην υποτιμάτε έτσι αβίαστα όλα τα υπόλοιπα παιδιά του Εργοτέλη. 3. Το Ηράκλειο κέρδισε δίκαια, αλλά για μια ακόμη φορά φάνηκε η γύμνια και η ανικανότητα των κρητικών ρέφερυ. Υπάρχει το βίντεο του αγώνα να δείτε τα μεγαλειώδη λάθη τους απέναντι και στις δύο ομάδες. Ας καταλάβουν επιτέλους, ότι δεν είναι αυτοί πρωταγωνιστές αλλά τα παιδιά που παίζουν για το κέφι και το μεράκι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ KRITIKOBASKET ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ,ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρτήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με τον τραυματισμό βασικού παίκτη από την ομάδα του ''Ηρακλείου'' κατά την προθέρμανση.
Σε προσπάθεια του να καρφώσει τραυμάτισε το χέρι του στο στεφάνι καθώς αυτό είχε γρέζια...
Ο παίκτης έπαιξε σε όλο τον αγώνα με το ένα χέρι, και μπράβο του.
Σήμερα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγινε και αντιτετανικός ορός προληπτικά.
Ας το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι στο ΛΙΝΤΟ για να μην υπάρξει και άλλος τραυματισμός...