Εργοτέλης | Το...Πόλις "εάλω" (74-65).


Στο Λίντο, παραμένει αφεντικό, στήνοντας 2ο γλέντι σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών.Οι "κιτρινόμαυροι" αξιοποιώντας την έδρα τους άλλη μια φορά και με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε σχετικά εύκολα επί του (δυνατού) Πόλις Καλιθέας, με 14-65 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή βλέποντας παράλληλα την  τετράδα κορυφής...



ΟΙ "κιτρινόμαυροι" είχαν την ευτυχία να έχουν πολλούς παίκτες σε καλή ημέρα, αφού 4 πάικτες του είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.Ιδιαίτερα στα κρίσιμα σημεία θέλουν εμπειρία και ζεστό χέρι, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν γάντι στους Πάντσιο,Τσαμπά,Γεωργοπαπαδάκο και Βαρνάβα, οι οποίοι μπαρουτοκαπνισμένοι, πήραν τον Εργοτέλη από το χέρι και τον οδήγησαν στη νίκη.
Βέβαια για να συμβεί αυτό, χρειαζόταν και η συνδρομή της άμυνας που σε αυτόν τον αγώνα, άγγιξε το τέλειο, μην επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να κάνουν όνειρα.
Το σύνολο του Γ.Μακράκη, είχε στην αρχή χάθηκε η συγκέντρωσή και η επαφή τους με το καλάθι.Το δεκάλεπτο έκλεισε στο -1(20-21).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πόλις πήρε  το προβάδισμα με 20-28 στο 14’. Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκηξύπνησαν στη συνέχεια και σιγά-σιγά ροκάνισαν τη διαφορά, ενώ με ένα καλάθι του Γεωργοπαπαδάκου στην εκπνοή του ημιχρόνου πήγαν στα αποδυτήρια στο          +4 (34-30)      .

Στο δεύτερο μέρος κρατούσαν τα ηνία του αγώνα, με πρωταγωνιστή τον Πάντσιος κατάφεραν να πάρουν και διαφορά που έφτασε τους 11 πόντους (52-41) ενάμισι λεπτό πριν το τριαντάλεπτο. Ο Εργοτέλης διατηρούσε σταθερά τα ηνία, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Πόλις εμφανίστηκε απειλητικό. Εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη των γηπεδούχων και μείωσε σε 64-61 στο 36’.
Ομως η εμπειρία και ψυχραιμία των παικτών του Γ.Μακράκη (που ζήτησε πίεση), έφεραν αποτελέσμτα κρατώντας την πολύτιμη νίκη.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΟΛΙΣ 74-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-21, 34-30, 52-47, 74-65.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Γρύλλης Σπ. 3 (1), Βαρνάβας 12, Χαλκιαδάκης 2, Χαριτάκης, Γρύλλος 8 (1), Σκάνδαλος 2, Παναγιωτάκης, Φλιάτης 4, Πάντσιος 17 (2), Γεωργοπαπαδάκος 12, Κομψέλης, Τσαμπάς 14.
ΠΟΛΙΣ ( Ζωντός): Μπογδανίδης 3 (1), Συγλέτος, Παντελιάδης 21 (2), Παπαϊωσήφ 11, Σολωμός 4, Σαρικάς 4, Κασπαριάν 17 (1), Κανέλλης 3 (1),  Παρίσος 2

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΠΕΤΡΑΝ(ΤΣΑΜΠΑΣ) ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ,ΚΟΟΥΤΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ?!