Σοκ...και Δούκας για το Ηράκλειο!!! (73-74).

Απίστευτη ανατροπή και ήττα, για την ομάδα του Ηράκλειο, που ενώ είχε προηγηθεί με 53-40 στο 26’ και 73-66 στο 37’,αλλά στα  τελευταία 2,5 λεπτά, δεν κούνησε...ούτε δυχτάκι, γνώρισε την ήττα στον νεκρό χρόνο όταν ο Ζακυνθινός την έπιασε κάτω από το καλάθι και σκόραρε την ώρα που ακουγόταν η κόρνα, σε μία οριακή φάση που δεν μπορούσε να διαφωτίσει ούτε το video του αγώνα...


Με την ήττα αυτή οι Κρητικοί έμειναν  στην 4η θέση, ενώ ο Δούκας που διαθέτει μία νεανική, γρήγορη ομάδα με ενθουσιασμό που παλεύει όλα τα παιχνίδια της χωρίς να υπολογίζει αντίπαλο, σκαρφάλωσε στην έκτη, ένα βαθμό πίσω από το Ηράκλειο.

(infobasket.gr): Ιnstant replay δεν υπάρχει στη Β’ Εθνική, ωστόσο… ούτε αυτό θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει τη φάση που έκρινε τον αγώνα-θρίλερ στο Λίντο, όπου ο Δούκας επικράτησε του Ηρακλείου με 74-73, χάρη στο καλάθι του Γιάννη Ζακυνθινού στην εκπνοή του αγώνα! Με 2,1’’ να απομένουν στο χρονόμετρο, ο Δούκας έκανε την επαναφορά από την τελική γραμμή, ο Αχής σούταρε αμέσως πίσω από τα 6,75μ., η μπάλα δεν ακούμπησε πουθενά αλλά ο Ζακυνθινός την έπιασε κάτω από το καλάθι και σκόραρε την ώρα που ακουγόταν η κόρνα, σε μία οριακή φάση που δεν μπορούσε να διαφωτίσει ούτε το video του αγώνα!

Οι δύο διαιτητές καταμέτρησαν το καλάθι ολοκληρώνοντας την… αυτοκτονία του Ηρακλείου, το οποίο προηγήθηκε , αλλά δεν σημείωσε ούτε πόντο στα τελευταία 2,5 λεπτά, οδηγώντας τον αγώνα στο χιτσκοκικό φινάλε. Ο Πετράκης έκανε δύο συνεχόμενα λάθη στο τελευταίο 1,5 λεπτό, ενώ ο Καραλής ήταν άστοχος στα 15”, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου να “κλέψει” τη νίκη στην εκπνοή.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΔΟΥΚΑΣ 73-74
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-14, 33-37, 55-50, 73-74
Διαιτητές: Λαζαρίδης, Τζίμα
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης – Μπιτζάνης): Αρναουτάκης Μ., Κωτούλας 11 (1), Στεφανάκης, Ξενάκης 8, Δαγαλάκης, Αρναουτάκης Γ. 2, Πετράκης 10 (2), Παπαδόπουλος 11, Αγαπητός 10, Χαρίσης 2, Καραλής 19 (2).
ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Πασσαλίδης 8, Ροζολής 8 (2), Μανώλας, Στήκας, Παπαδιονυσίου Στ. 2, Αχής 4, Ζακυνθινός 20, Οτουντζίδης 13, Μπιτζής 4, Βογιατζής 12, Παπακωνσταντίνου 3 (1).


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζει θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης Χρυσή Χατζηφωτίου-Ρυακιωτάκη, αδελφής  του Προέδρου του Ομίλου μας Παντελή Ρυακιωτάκη.

" Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α "

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 25/02/2012, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της ΧΡΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ- ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗ, αδελφής του Προέδρου του Ομίλου μας κ. Παντελή Ρυακιωτάκη και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1ο Να διαβιβασθούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της  εκλιπούσης.
2ο Να κατατεθεί αντί στεφάνου, στη «Στέγη Ανηλίκων» το ποσό των 100 €.
5ο Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.
                         

                            ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                  ΤΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Μιχάλης Κουμάκης είπε...

Από την στιγμή που ο Αχής πιάνει την μπάλα στην επαναφορά, περνούν 3/10 (τρία δέκατα) του δευτερολέπτου χωρίς να ενεργοποιηθεί το χρονόμετρο. Όταν η μπάλα έχει φύγει από τα χέρια του Ζακυνθινού στο φόλοου απομένει 1/10 του δευτερολέπτου (εμπρόθεσμα). Την όλη ζημιά την έχει κάνει ο χρονομέτρης και στην πραγματικότητα το καλάθι είναι εκπρόθεσμο κατά 2/10 του δευτερολέπτου.
Μιχάλης Κουμάκης
Y.Γ. Στην διάθεση του καθένα το δικό μου βίντεο πίσω από την μπασκέτα όπου φαίνεται όλη η φάση με τον πίνακα και τον χρόνο στο βάθος και ανάλυση καρέ καρέ των πάντων.