17ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου | 7η αγωνιστική Β΄ομίλου.


Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι αγώνες για το 17ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου . Το Σάββατο 11 Φεβρουάριου 2012 είχαμε τα αποτελέσματα 7ης Αγωνιστικής B’ ομίλου...


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – GARDEN ART  70-28
Δεκάλεπτα: 16-4, 31-13, 53-20, 70-28
Διαιτητές: Νοβάκος, Χειμωνίδης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ((Σαββοργιαννάκης Μ.): Σαββοργινάκης Μ. 7 (1), Παναγιωτάκης 8, Πετρακάκης 5, Μαθιουδάκης 9 (1), Παπαδάκης 21 (1), Σαββοργινάκης Β. 7, Τζιμπραγός 13.
GARDEN ART (Δημητριάδης): Δημητριάδης 3 (1), Μαράκης 4, Δημητράκης 5, Βουτσαδάκης 6, Χατζής, Βαρούχας 6 (2), Φραγκιαδάκης, Γαλεράκης 4, Ζαχαρόπουλος.

CRETA FARMS – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ  46-61
Δεκάλεπτα: 6-10, 19-29, 28-51, 46-61
Διαιτητές: Νοβάκος, Χειμωνίδης
CRETA FARMS (Οικονόμου): Οικονόμου, Σταυρουλάκης, Παπαδάκης, Τσουρδαλάκης, Κανάκης 9, Σταυρουλάκης-Παττακός 7, Μπραζιώτης 11 (1), Γιαννουλάκης 2, Ανυφαντάκης 13 (1), Ζαφειρόπουλος 4.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ (Κανακάκης): Καπαρός, Γκάτζιας 9 (1), Πιοτογιαννάκης 7 (1), Μίχας 10 (2), Κατσανεβάκης 14, Κεφαλογιάννης 8, Μιχαλάκης, Δουλγεράκης 2, Χατζηδάκης 5 (1), Ζουμπεράκης 6.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – BEST MAGAZINE  60-58
Δεκάλεπτα: 19-13, 31-36, 37-46, 60-58
Διαιτητές: Νοβάκος, Χειμωνίδης
ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (Γιαννακάκης): Μοσχάκης 11, Μαμαλάκης, Θυμιατζής, Θεοδοσόπουλος 3 (1), Δρουδακης 14, Μαραβελάκης 1, Αραμπατζόγλου 6, Αλυγιζάκης 22 (2), Συργιανόγλου 3 (1), Σαμωνάκης.
BEST MAGAZINE (Σπιθουράκης): Κουνδουράκης 17 (2), Σταγκουράκης 10, Κιουρτσιδάκης, Φιτσανάκης 6, Σαλβαράκης 4, Σπιθουράκης 21 (2).  

ΑΣΦΑΛΩΣ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  20-0(ΑΑ)

Σχολιασμός Α' Φάσης (από τον Κανακάκη Γιώργο)
   Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η πρώτη φάση του 17 Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης και μετά την διεξαγωγή 7 αγωνιστικών μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για την εικόνα των ομάδων καθώς και για ποίες θα ακολουθήσουν τον δρόμο για την Α2 που θα καθιερωθεί από την νέα σεζόν και για τα ζευγάρια της φάσης των 16.
Α' όμιλος 
     Στον Α' όμιλο η πρώτη θέση έχει ήδη καταληφθεί από τους πρωταθλητές Επιχειρηματίες που δείχνουν και φέτος πολύ δυνατοί. Την δεύτερη θέση διεκδικούν δύο ομάδες, το Υπουργείο Εσωτερικών και η νεανική ομάδα των Φοιτητών και όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και για τις θέσεις 4-5 καθώς την διεκδικούν η ομάδα του Πανεπιστήμιου και ο Δήμος Άγιου Βασιλείου στο μεταξύ τους ματς. Την έκτη θέση όπως δείχνουν τα πράγματα θα καταλάβει η ομάδα της Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης η όποια φέτος παρουσιάζεται πιο ποιοτική και πλήρης από ποτέ. Έβδομη θέση πιθανότατα για τους Ιατρούς και όγδοη θέση για την ομάδα των Εμπόρων που έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις σχεδόν σε όλα τα ματς χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τον δρόμο για την Α2 έχει πάρει ήδη η ομάδα του METROPOLIS ενώ για την δεύτερη θέση φαβορί είναι οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι όχι λόγω δυναμικής άλλα λόγω των 2 μηδενισμών που έχουν και του δύσκολου προγράμματος στην συνέχεια.
Β' όμιλος
     Στον Β' όμιλο η ομάδα των Haagen Dazs έχει καπαρώσει την πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο νικών ενώ η δεύτερη θέση θα κριθεί σε αυτή την αγωνιστική καθώς Κατασκευαστές και Εκπαιδευτικοί κοντράρονται με έπαθλο την 2 θέση που ανοίγει τον δρόμο για την τετράδα του πρωταθλήματος. Στην τέταρτη θέση πιθανότατα η ομάδα των Ελεύθερων Επαγγελματιών εκτός και αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με Εκπαιδευτικούς και Κατασκευαστές και θα μετρήσουν τα μεταξύ τους ματς Την πέμπτη θέση έχει καπαρώσει ήδη η βελτιωμένη ομάδα φέτος της CRETA FARMS καθώς στα δυο εναπομείναντα ματς θα πάρει ξεκούραστα τους 2 βαθμούς κόντρα στις 2 ομάδες που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, Πτυχιούχοι Φ.Α και Ασφαλώς και από του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α2. Έκτη θέση για την νέα ομάδα του BEST MAGAZINE που από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερη και με την προσθήκη του Θοδωρή Μπουρμπόν που ξαναφόρεσε τα αθλητικά του παπούτσια δείχνει ικανό να κάνει ακόμα και την έκπληξη στα πλέι-οφ. Έβδομη θέση πιθανότατα για την ομάδα της Α.Δ.Ρεθύμνου που ισοβαθμεί με το CARDEN ART αλλά έχει πιο εύκολο πρόγραμμα και μια ξεκούραστη νίκη απέναντι στο ΑΣΦΑΛΩΣ οπότε στην όγδοη θέση η συμπαθής ομάδα των κηπουρών.

Με βάση τα παραπάνω ας δούμε πως πιθανότατα θα είναι τα ζευγάρια στην φάση των 16.
Επιχειρηματίες - CARDEN ART
Υπουργείο εσωτερικών ή Φοιτητές - Α.Τ.Ρεθύμνου
Υπουργείο εσωτερικών ή Φοιτητές - ΒΕST MAGAZINE
Πανεπιστήμιο ή Δήμος Αγίου Βασιλείου - CRETA FARMS
Πανεπιστήμιο ή Δήμος Αγίου Βασιλείου - Ελεύθεροι Επαγγελματιες
Εκπαιδευτικοί ή Κατασκευαστές - Ιατροί
Εκπαιδευτικοί ή Κατασκευαστές - Α'βαθμια Εκπαίδευση
Έμποροι - Haagen Dazs

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και να αγωνίζονται πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια ανεβάζοντας κάθε χρόνο το επίπεδο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε πολιτισμικό.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.