Έκοψε την πίτα του το Ηράκλειο.

Με την ευχή  να τους πέσει το φλουρί της Α2 στο τέλος της σαιζόν το Ηράκλειο έκοψε σε σ’ ένα ζεστό κ’ οικογενειακό κλίμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα, του.Φιλικό με Ηρόδοτο, οι γονείς των παίδων ευχαριστούν...


Την κοπή έκανε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ’ ένας εκ των εφόρων του τμήματος κ. Γιάννης Χαρωνίτης παρουσία μελών της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης, αθλητών και προπονητών.
Τυχεροί της κοπής της πίτας ήταν οι αθλητές Γιώργος Αρναουτάκης και Μανώλης Παπαδούλης που κέρδισαν δύο διήμερα ταξίδια για δύο άτομα στην Σαντορίνη.

Οι αθλητές, οι προπονητές και οι παράγοντες της ομάδας εύχονται στους φιλάθλους και φίλους της ομάδας 2012 ευχές για το νέο χρόνο.
Ο προπονητής του Ηρακλείου  Βασίλης Ράλλης, σε δηλώσεις του ευχήθηκε:«Εύχομαι μέσα στο 2012 να έχουμε υγεία, δουλειές και τύχη. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους»
Στον αγωνιστικό τομέα, η κρητική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Ηρόδοτο σε φιλικό (19:00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή, με τον νεαρό τεχνικό να υπολογίζει όλους τους παίκτες του.
Οι γονείς της ομάδας παίδων του “Ηράκλειο” ευχαριστούν θερμά με ανακοίνωσή τους :
"Οι γονείς της ομάδας Παίδων του Ηράκλειο ευχαριστούν θερμά, όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή των φιλικών αγώνων στην Αθήνα από 26/12/11 έως 29/12/11, χωρίς να υπολογίσουν προσωπικό χρόνο και κόπο. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για εμάς και τα παιδιά μας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.