Σημαντική πρωτοβουλία των Ακαδημιών του ΟΦΗ. Τα "έχωσαν" στους παίκτες διοίκηση, προπονητής.

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχώρησαν οι Ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ.Προβληματισμός και περισυλλογή στην αντρική ομάδα, που Ο υπεύθυνος  του τμήματος μπάσκετ Μάνος Ξημέρης και ο προπονητής Κρίς Χουγκάζ, δεν θα επιτρέψουν άλλη φορά να χάσουν ...μόνο από τον κακό εαυτό τους....



Αντιγράφουμε από το επίσημο site της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ:
"Η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι κατόπιν συμφωνίας με την Καρδιολογική Φροντίδα – Cardiocare Ιατρική εταιρεία πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας), προσφέρει σε κάθε παιδί της ακαδημίας μας ΔΩΡΕΑΝ Βασική Καρδιολογική εκτίμηση.
Αυτή είναι μια προσπάθεια που κάνει η ακαδημία μας για την ιατρική πρόληψη των μικρών αθλητών μας και την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών προς τα μέλη της.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Cardiocare για τη σημαντική αυτή χορηγία".

Η απαράδεκτη εμφάνιση ήταν και αντικείμενο συζήτησης στη προπόνηση της Τρίτης, με τον προπονητή και τους παίκτες να προσπαθούν να εξηγήσουν το... βατερλό. “Ηταν μια άσχημη μέρα”, “επηρεαστήκαμε από τις απουσίες παικτών λόγω τραυματισμού και δεν έγινε σωστή προετοιμασία”, “η διακοπή μας έκοψε τον ρυθμό”, κ.α. ακούστηκαν αλλά ο προπονητής της ομάδας κ. Χουγκάζ ήταν κατηγορηματικός. “Δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση”, τόνισε αποδίδοντας στους παίκτες στην ομιλία του ευθύνες για το γεγονός ότι έπαιξαν χωρίς ψυχή, πάθος και αποφασιστικότητα.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Μάνος Ξημέρης επέπληξε τους παίκτες για την εμφάνισή τους, τους έθεσε προ των ευθυνών τους και τους τόνισε ότι πρέπει να προσέξουν την εξωαγωνιστική ζωή τους.

Επίσης, ο προπονητής μίλησε και για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας. “Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό και είμαστε πλέον εκεί συγκεντρωμένοι». Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό είναι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πρέπει να ζούμε με τις δυσκολίες μας”, δήλωσε.

Το ευχάριστο για τον Χουγκάζ είναι ότι από χθες μπήκε και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων ο Σάκης Παναγάκης, ο οποίος μπαίνει στην τελική φάση της αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό του. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, ο 28χρονος γκαρντ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά πλέον και ο Καραδολάμης, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στον Αρκαδικό. Ένα ματς που όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ θα αρχίσει στο ΒΑΚ στις 3 μ.μ. για αγωνιστικούς λόγους.
Πηγή κειμένου : "patris.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pame re ofara