ΟΦΗ | Ήττα στην Ελευσίνα, μπαίνει σε...περιπέτειες.


Την 6η ήττα του  εκτός έδρας (και συνολικά την 8η), γνώρισε ο ΟΦΗ στην Ελευσίνα, που τον απομάκρυνε από την κορυφή....βάζοντας τον σε περιπέτειες, καθώς απέχει μόλις ένα βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού !!!

Παρουσιάζοντας δυο πρόσωπα, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανελευσινιακό....

Αντιγράφουμε από το επίσημο site του ΟΦΗ.

Δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου, η αγαπημένη ομάδα, γνωρίζοντας την ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Α2 Πανελευσινιακό. Επηρεασμένοι από τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας στην Πάτρα, παρ ότι ξεκίνησε καλά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να έρθει ή ήττα.Η ομάδα μας ( που υποχώρησε στην βαθμολογία), θα πρέπει από εδώ και πέρα να καταβάλει πολύ μεγαλύτερες προσπάθειες για να ξαναβρεθεί  κοντά στην κορυφή.
Οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκαν και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο ιδανικά στο +7 (25-18).Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας με βασικούς άξονες τους  Σιζόπουλο και Τουτζιαράκη, συνέχισαν να κρατούν τα ηνία του αγώνα (36-35 στο 17΄).
Κάπου εκεί όμως οι "ασπρόμαυροι", βγήκαν εκτός ρυθμού και συγκέντρωσης γνωρίζοντας ένα επί μέρους σκορ με επιμέρους σκορ 2-11 τα τελευταία τρία λεπτά του ημιχρόνου πήγε στα αποδυτήρια με -9 (37-46).
Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ προσπάθησε να διεκδικήσει την νίκη, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει ξανά τα ηνία του αγώνα.Απλά πλησίασε στο σκορ ήταν με τρίποντο του Μπάρδα ( 52-57 στο 25'.Στο τέλος, το σκορ ξέφυγε στους -9 (57-66), κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας δεν είχε τις σωστές επιθετικές επιλογές, με αποτέλεσμα, να μεγαλώσει η διαφορά που έφτασε και σε διψήφιο αριθμό πόντων, κλείνοντας το τελικό σκορ στους -13 (73-86), υποχρεώνοντας την αγαπημένη μας ομάδα στην  6η ήττα του μακριά από το Ηράκλειο και το ΒΑΚ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  - ΟΦΗ  86-73
Διαιτητές: Σταματόπουλος - Τζαφλέρης - Παγώνης.
Τα δεκάλεπτα: 22-25, 46-39, 66-57, 86-73.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Κυριακόπουλος 16, Νίκου 14 (2), Κουκουράβας 4, Μαγκουνής 13 (1), Βούλγαρης, Δεληγιάννης 16, Μαναβόπουλος 2, Κωνσταντακόπουλος 3, Γιαννουλάκος 8, Ματζιώρης 10. 
ΟΦΗ (Χουγκάζ): Παπανικολάου, Μπάρδας 19 (5), Λιούις 14, Σιζόπουλος 7, Παναγάκης 6, Καραδολάμης 3, Μπαλάφας 7, Κερασοβίτης 8, Τουτζιαράκης 2, Κατιάκος 7 (1).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΟΦΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ Β!

Ανώνυμος είπε...

κατα τα αλλα τους εφταιγε ο Βλαχος!!