Διαιτητές | Βγήκαν "μαχαίρια"!!!.

Με αφορμή την (προ ημερών) ομιλία του προέδρου της ΟΔΚΕ  Ηλία Καφφέ, κατά την διάρκεια της βράβευσης του στην κοπή πίτας του ΣΕΔΚΑ προς την ΕΟΚ και πιο συγκεκριμένα κατ του γ.γ της Ομοσπονδίας κου Τάκη Τσαγρώνη, έχει ξεσπάσει ...πόλεμος μεταξύ των δυο πλευρών....

Επί πλέον μια νέα ιστοσελίδα των διαιτητών,με πολύ ενδιαφέρον (grizoilikoi.blogspot.com), βγάζει ...όλα τα εσώψυχα των διαιτητών στην επιφάνεια.

Η ομιλία του προέδρου της ΟΔΚΕ υπάρχει αυτούσια στην επίσημη ιστοσελίδα των διαιτητών Κρήτης (ΣΥΔΚΑΚ)  .

Διαβάστε αποσπασματικά μερικά άρθρα που έχουν ενδιαφέρον από τους "γκρίζους λύκους"....

-Ολοκληρώθηκε η συζήτηση με μέλη ΕΟΚ και ΚΕΔ και όλοι παραδέχθηκαν ότι το... τράβηξε στα άκρα ο Ηλίας Καφφές. Σε λίγους μήνες φεύγει από την ΟΔΚΕ και ήθελε να κάνει ηρωική έξοδο. Αρκετοί σύνδεσμοι του τα έχουν μαζεμένα και το ήξερε. Άρα τι το καλύτερο από το να τα κάνει μπάχαλο και να φύγει.

-Νέα βόμβα στο χώρο της διαιτησίας!!! Όπως ψιθυρίζεται τελευταία... όταν θα υπάρξει ανακοίνωση θα υπάρξει και παραίτηση στο χώρο της διαιτησίας. Η επιστολή θα φθάσει στον Βασιλακόπουλο και θα μιλάει για αθέτηση της συμφωνίας!!! 


-Άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την ΚΕΔ ο Βιδάλης με την κίνησή του να τιμήσει τους Συμεωνίδη και Κορομηλά. Και τους πρότεινε χθες να... καταργηθεί η εντοπιότητα στο όνομα της κρίσης. "Οι Αθηναίοι διαιτητές είναι έτοιμοι να αποδώσουν δικαιοσύνη σε παιχνίδια επαρχιακών και αθηναϊκών ομάδων" τους είπε: "Αλλά και οι άλλοι διαιτητές των άλλων συνδέσμων είναι έτοιμοι να σφυρίξουν τέτοιους αγώνων. Αν κάποιος διαιτητής δεν τα καταφέρει, να πάει σπίτι του. Έχουμε άλλωστε πολλούς διαιτητές"... Η ΚΕΔ δείχνει θετική.  

-Ο πιο ειλικρινής ήταν μόνο ένας στην εκδήλωση και κανένας άλλος. Ο Τάσος ο Μάνος που είχε τα κότσια να ευχαριστήσει πρώτο και καλύτερο τον ...Γιώργο Βασιλακόπουλο για το γεγονός ότι τον βοήθησε στην καριέρα του. Και το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι, μαζί μ' αυτούς και ο Ηλίας Καφφές. Και οι παίκτες να πληρώνουν τον Γκαλόσημο και οι παράγοντες και διαιτητές το Βασιλακόπουλόσημο.  

-Κλειδωμένοι ήταν πριν από τα Χριστούγεννα στο γραφείο στην ΕΟΚ ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος και... ο Σταύρος Δουβής. Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός αλλά όλο για τον ΕΣΑΚΕ συζητούν. Τα ψωμιά του Οικονομίδη τελειώνουν σύμφωνα με τα όσα λένε στην ΕΟΚ και ετοιμάζουν τον αντικαταστάτη του. Εκτός κι αν γίνει εσωτερική τράμπα μεταφέροντας τον Συμεωνίδη στον ΕΣΑΚΕ και τον Δουβή στην ΚΕΔ. Τότε ο Ρήγας θα είναι τελείως αποκομμένος. 

-Για να ηρεμήσει την κατάσταση μετά τα όσα είπε εναντίον των Τσαγκρώνη, Βιντζηλαίου στο ΣΕΔΚΑ. Ο Ηλίας Καφφές... κάθισε στην Λάρισα για να μην ρίξει λάδι στη φωτιά αλλά ο Τσαγκρώνης το πήρε πατριωτικά. Θεωρεί ότι η επίθεση είναι προσωπική και ότι τον κατηγορεί για αναξιοπιστία. Κοινώς, τον καταγγέλει στους διαιτητές ότι λέει και ξελέει. Δεν έχει άδικο ο Τσαγκρώνης αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.