Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία του Εργοτέλη για την διαιτησία του αγώνα της Χαλκίδας.

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία της ομάδας του Εργοτέλη, για τα όσα έγιναν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Λίντο, (όσον αφορά την διαιτησία), στον αγώνα με την Χαλκίδα, εξέδωσαν οι "κιτρινόμαυροι"...

«Η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ. Εργοτέλης, θεωρεί ότι εξ’ ίσου σημαντική με την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας είναι και η συμβολή με όλες τις δυνάμεις της στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, στην ποιοτική αναβάθμιση των αγώνων και την ενίσχυση του fair play, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. 

Έως σήμερα και με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού ενός πρωταθλήματος που διεξάγεται κάτω από δύσκολες συνθήκες για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό, αποφύγαμε ηθελημένα κάθε μορφή διαμαρτυρίας, ιδιαίτερα όσον αφορά τις διαιτησίες των αγώνων της ομάδας μας, δείχνοντας προφανώς υπέρμετρη εμπιστοσύνη απέναντι στη διαιτησία και κατανόηση στο δύσκολο έργο της απονομής δικαιοσύνης εντός των αγωνιστικών χώρων. 
Ωστόσο, μετά την πρεμιέρα του 2ου γύρου της Γ’ Εθνικής και την ολοκλήρωση του αγώνα μας εναντίον της πρωτοπόρου ομάδας της Χαλκίδας, αισθανόμαστε έντονα την απογοήτευση και τη δικαιολογημένη οργή που γεννάει όχι η ήττα αλλά η προφανής αδικία. 
Έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στα γήπεδα, καλές και κακές διαιτησίες, λάθη ανθρώπινα και άλλα που δηλώνουν καταφανή πρόθεση, ωστόσο τα όσα συνέβησαν την Κυριακή 29/01/2012 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Κορυφαίο όλων και επιστέγασμα της «ορθής» απονομής δικαιοσύνης, ιδιαίτερα από το διαιτητή του αγώνα κ. Χρηστίδη, είναι το στιγμιότυπο που ο εν λόγω διαιτητής καταλογίζει τεχνική ποινή σε φίλαθλο ΑμεΑ, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στον πάγκο της ομάδας μας, θέση που προβλεπόταν με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του γηπέδου Λίντο.
Παρακαλούμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο, κάθε υπεύθυνη αρχή να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρηθεί η ισονομία μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.
Ζητούμε με δυνατή φωνή το αυτονόητο: Σεβασμό.
Σεβασμό προς τους παράγοντες που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα σε χαλεπούς καιρούς, τους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι όταν βλέπουν ότι ο ιδρώτας που χύνουν στα γήπεδα δεν αρκεί για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Έχουμε ειλικρινά την επιθυμία η ανακοίνωσή μας αυτή να είναι η τελευταία και να μην ξανά ασχοληθούμε με το ίδιο θέμα στο μέλλον, προσδοκώντας πάντα να έρθουν καλύτερες μέρες για το άθλημα που όλοι αγαπάμε». 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για το οτι
1)δεν θελατε να δωσετε γηπεδο στην χαλκιδα για μια ωρα και κανατε οτι ηταν δυνατον για να μην βρουμε ωρα ουτε στα γηπεδα των αλλων ομαδων θα πειτε κατι?
2) για την αψογη συμπεριφορα των παραγοντων στο ημιχρονο και στο τελος δεν θα πειτε τιποτα?
3)για τα μπουκαλια νερου που μας κερασατε δεν θα πειτε κατι?
4)για την συμπεριφορα του αδερφου του προπονητη σας κουβεντα??

ευχαριστουμε για την ΄κρητικη΄φιλοξενια

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου σαν οπαδος της ομαδας θα σου πω οτι δε συνηθιζουμε τετοιες συμπεριφορες και ειναι γνωστο στο πανελληνιο τι αξιες πρεσβευει ο Εργοτελης σαν σωματειο απο το 1929 εως και σημερα. Για να φτασουμε σε αυτο το σημειο, φαντασου τι προηγηθηκε.Και λιγα ειδατε, αφου ξαναλεω πεσατε σε καλη παστα ανθρωπων. Για συμπεριφορες εντος και εκτος γηπεδου ειστε απο τις ομαδες που δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε, ουτε να παραδιδετε μαθηματα ηθους και πολιτισμου σε εμας.Οι πραξεις σας και οι φιλοξενεια σας στο πρωτο γυρο εδειξε το προσωπο σας.Καλη συνεχεια και αν τα αφεντικα σας νιωθουν ικανοποιημενοι εκπληρωνοντας το στοχο τους μεσω αυτης της ακρως αντιαθλητικης οδου, ειστε αξιοι της μοιρας σας και καθολου αξιοζηλευτοι!!

Ανώνυμος είπε...

Για την κ. Μαμασούκα από τη Χαλκίδα,πρώτη διαιτητή στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας έχεις να μας πεις κάτι ανώνυμε 1?

Ανώνυμος είπε...

MHN ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΙ.ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ,ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ Νο 5 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΞΑΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 2ο ΦΙΛΟ:
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.
ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2!! ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ???ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ 2η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΗΔΕΝΗΣΤΕΙ.....ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΤΕΝΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.....ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 4ο ΦΙΛΟ
ΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΤΣΙ...ΜΑΘΕ ΓΙΝΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ......

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 5ο ΦΙΛΟ:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ, ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ......
ΑΛΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ......ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΣΥ........

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΛΛΟΥ,ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΦΙΛΟ.ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,Ε?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ-ΦΕΡΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΧΡΗΣΤΙΔΗ &ΜΑΜΑΣΟΥΚΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν πάτε καλύτερα να παιξετε μπάλα στο Παγκρήτιο?

Ανώνυμος είπε...

το σαββατο κοντη γιορτη

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι με όλα αυτα,θα την πληρώσουν οι διαιτητές του αγώνα ηροδοτος-εργοτελης!!!

Ανώνυμος είπε...

OI DIAITHTES DEN TIN PLIRONOYN POTE!MONO PLIRONONTAI!

Ανώνυμος είπε...

Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΝΑ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΩ LIKE!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ κάνω like!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δειτε τα ρεποτραζ απο τα παιχνίδια του Εργοτέλη σε καθε ηττα που εχει κάνει του φταίει η διαιτησία.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εσύ ήσουν στα εκτός ματς του Εργοτέλη και έχεις αντίθετη άποψη?Άσε το οπαδικό σου κοστούμι και κοίτα να υποστηρίζεις όλες τις ομάδες της Κρήτης(αν είσαι Κρητικός).